Jelenlegi hely

Mikrogyűrűzés

Mikrogyűrűzés

A mikrogyűrűzés szintén tincses hajhosszabbítás.
Pici, 2-4 mm-es mikrogyűrű rögzíti a póthajat a saját tincsekhez.

Mikrogyűrűzés folyamata

MikrogyűrűzésA gyűrű áthúzásra került a saját hajon és a póthajon, majd ezután rá van szorítva, hogy stabilan egyben tartsa a saját hajat és a póthaj tincseket.

A mikrogyűrű nagyon hasonló színű, mint a haj, ezáltal teljesen észrevétlen. Tapintása puha, és mivel igen kis méretű, ezért nem nyomja fel a hajat, teljesen természetes hatást kelt.

A mikrogyűrű egy speciális fogó segítségével kerül rászorításra, mely fogó segítségével ugyanúgy el lehet távolítani a tincseket.

Amennyiben a hajhosszabbítás után valaki kellőképpen ápolja haját és a póthaj megőrzi jó minőségét, akkor a mikrogyűrű eltávolítása után feljebb lehet húzni azokat és újra rögzíteni lehet a hajtőnél.

Többek között ezért is érdemes vigyázni hajhosszabbítás után a póthaj minőségére, mert az többször is felhasználható.

Mikrogyűrűzés után a hajhosszabbítás két-három hónapig esztétikus marad. Utána vagy el kell távolítani, vagy a hajtőnél újra kell rögzíteni azokat.

 

Szilikonos mikrogyűrűzés

Szintén tincses hajhosszabbítás, mely 3mm pici gyűrűn alapszik ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat ezáltal kímélje. Ezt a gyűrűt áthúzzuk a hajon valamint a vendéghajon és rászorítjuk. Kíméletes /fémérzékenyeknek/, gyors, észrevétlen hajhosszabbítási eljárás.

 

A mikrogyűrűzés előnyeiről, avagy a póthaj felrakásának technikái

A mikrogyűrűzés előnyeiről, avagy a póthaj felrakásának technikáiA hosszú, dús haj mindenki számára elérhető, bárkinek lehet olyan frizurája, amilyet szeretne, és még csak növesztenie sem kell hozzá a haját évekig. A hajfelvarrás, illetve a póthaj gyors és hatékony megoldás, de nem mindig minőségi. Ehhez alaposan tájékozódni kell és olyan póthajat választani, ami a megfelelő technikával készül!

A mikrogyűrűzés egyike azoknak a módszereknek, amikkel a póthaj felerősíthető. Miért érdemes a mikrogyűrűzést választani a többi lehetőséggel szemben?

A mikrogyűrűzés egy tincses technika, a póthajat tincsenként erősítik fel a helyükre. Az eredmény több hónapig is kitart, és rendezett, szép frizura a türelem jutalma. Létezik fémből és szilikonból készült mikrogyűrű is, utóbbi azoknak ideális, akik fémallergiával küzdenek. A mikrogyűrűzés folyamán a póthaj és az eredeti haj tincseit a gyűrűvel illesztik egymáshoz. Ez könnyen eltávolítható a haj sérülése nélkül, de ha az eredeti haj lenőtt, csak feljebb kell húzni a gyűrűket és kész is az igazítás. Gyors eljárás, ami kíméli a hajat, ráadásul az ára is kedvező.

Fordulj hozzánk elérhetőségeinken, és vedd igénybe szolgáltatásainkat hajhosszabbításhoz, hajfelvarráshoz, minőségi póthajakkal!

 

Tudj meg többet a szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbításról!

Tudj meg többet a szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbításról! Manapság, ha valaki változatosságot szeretne a külsejébe csempészni, nem kell arra várnia, hogy megfelelő hosszúságú legyen a haja, ugyanis a hajhosszabbítás lehetővé teszi, hogy pár óra alatt dús hajkorona álljon rendelkezésre. Ezen belül számtalan technika létezik, amelyek közül a szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítás az, ami az egyik legnépszerűbb a vendégek körében.

A szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítást elsősorban azoknak szokták javasolni a szakemberek, akik még csak most ismerkednek a szolgáltatással. A folyamat során apró, körülbelül 2-4 mm-es szilikonréteggel bevont mikrogyűrűkkel rögzítik a póthajat a szakemberek a vendég tincseihez. A szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítás végeredménye természetes hatást biztosít, mivel teljesen észrevehetetlen. A haj tapintása puha, és mivel igen kis méretűek a gyűrűk, nem nyomja fel a hajat.

Próbáld ki Te is a szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítást, aminek a legnagyobb előnye, hogy teljesen vegyszermentes! Úgy lehet gyönyörű hajkoronád, hogy közben sem a hajad egészsége, sem a szervezeted nem károsodik. Ismerd meg Te is, és szolgáltatásunk igénybevételéhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!