Jelenlegi hely

Parkettafonás

Stílusos, vagány frizura zavaró hajszálak nélkül: a parkettafonás

Stílusos, vagány frizura zavaró hajszálak nélkül: a parkettafonásSzeretnéd követni a legújabb trendeket a frizuráddal, de közben kényelemre és egyszerű kezelhetőségre is vágysz? A parkettafonás pontosan ezeket az igényeket elégíti ki! A parkettafonás a 2018-as év egyik legkülönlegesebb és legstílusosabb frizurája, modernitása és erőteljes, pezsgő megjelenése pedig garantáltan nem fog megkopni az előttünk lévő naptári évben sem!

A hajfonás gazdag, sok száz éves hagyományának legújabb változata zenészek, táncosok és élsportolók körében is kifejezetten népszerű, hiszen egyszerre biztosít praktikus, kényelmes és vagány viseletet. A parkettafonás megszabadítja viselőjét a máskülönben a szemébe logó hajszálaktól és a folyamatos igazgatás okozta frusztrációtól. A haj teljesen egyedi igényeknek megfelelően is befonható, ráadásul remekül párosítható a hajhosszabbítással is.

A parkettafonás készítése szalonomban most rendkívül kedvező ajánlat keretében vehető igénybe! Ha szeretnél többet megtudni erről a friss és divatos viseletről, vagy már el is határoztad magad, és egyből időpontot foglalnál, bátran keress fel elérhetőségeimen!