Jelenlegi hely

Csomózás

Hajhosszabbítás csomózással

Hajhosszabbítás csomózássalA haj hosszának növelésére többféle hajhosszabbítási technika is létezik, az egyik ezek közül a csomózás. A csomózás segítségével természetes kinézetű frizurát lehet készíteni, viselőjét nem érik olyan kellemetlen élmények, hogy az illesztés kitűnik a hajtincsek közül. A csomózással nemcsak a haj hosszússága változtatható, de még a frizura dússága is növelhető.

A csomózás tincses hajhosszabbítási technika, aminél a saját haj adja azt a takaróhajat, ami a csomózás helyét el tudja fedni és nem válik láthatóvá. Létezik divatcsomózás is, amikor kifejezetten az a cél, hogy az illesztés láthatóvá váljon. A mikrocsomózás kifejezetten azoknak ajánlott, akik a dúsabb hajat részesítik előnyben, és nem feltétlenül a hosszabb tincsek jelentik a fő szempontot.

A csomózás technikája csak kézi technika, és nagy előnye, hogy a haj nem érintkezik semmilyen ragasztóval, vagy oldószerrel, de még hő sem éri, ami esetleg károsíthatja a tincseket. A minimum 10 centiméter hosszú hajhoz illeszthetőek csomózással a póthaj tincsei.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken a részletekért!