HAJHOSSZABBÍTÁS

Minőségi Európai hajat szeretnél elérhető áron?

Akkor jó helyen jársz!

Tekintsd meg termékeinket.

Ha unod már a silány minőségű, Európainak mondott Ázsiai hajakat, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

Miért fizetnél drága pénzeket ha sokkal olcsóbban is kiváló minőségű europai hajból lehet gyönyörű hosszú hajad.

Több évig hordható, szálirányos 100% emberi vágott europai hajak.

Csak kiváló minőségű europai hajakból dolgozom, de ha van már hajad akkor hozd nyugodtan, azt is szívesen felrakom.

Munkámra garanciát vállalok.

Ne várj éveket, ha hosszú hajat szeretnél!

Ne várj éveket, ha hosszú hajat szeretnél!Sokan szeretjük gyakran megújítani a frizuránkat, kicsit változtatni ezzel a megjelenésünkön. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja a festés, esetleg egy másik fazon vágatása. Azonban modern világunkban ennél már sokkal több minden lehetséges, a fodrászat tekintetében is rohamos a fejlődés, így például nem kell hosszú éveket várni akkor, ha hosszú hajat szeretnénk!

A hajhosszabbítás egy olyan különleges eljárás, amely lehetővé teszi, hogy a fodrászhoz még rövid hajjal menjünk, azonban már hosszú hajjal lépjünk ki a szalonból. A hajhosszabbítás természetesen nem végleges, néhány havonta érdemes újra feltetetni, illetve leszedetni, ha meguntuk.

Az általam alkalmazott eljárások nem roncsolják a hajat, és az természetesen ugyanúgy mosható, formázható lesz, mint az eredeti. Sokan akár egy-egy este, vagy alkalom kedvéért is belevágnak a hajhosszabbításba, hogy gyönyörű kontyuk lehessen az eseményen.

Szeretnél hosszú hajat, de nincs türelmed éveket várni? Fordulj hozzám hajhosszabbításért! Jelentkezz be bátran, vagy ha szeretnél többet tudni a módszerekről, keress fel bizalommal!