Jelenlegi hely

Hajpánt fonás

Gyors, könnyen elkészíthető frizurát szeretnél, ami minden alkalomra megfelelő? 

 

 

A hajpánt fonás tökéletes alternatívája a hajpántnak, mely könnyedén elkészíthető a saját hajunk felhasználásával.

Nincs szükség más egyéb hajkiegészítőre, hiszen ez a fonat önmagában is egy kiegészítő.

De ha mégis szeretnénk még egyedibbé varázsolni a hajpánt fonást, akkor színes szalagot is belefonhatunk.

Ez az oldalfonás nem csak mutatós, hanem praktikus is, ugyanis nem lógnak a rakoncátlan hajszálak a szemünkbe.

 

 

 

Mennyire nehéz a hajpánt fonás?

Közepesen nehéz fonási technika, ami könnyen megtanulható.

 

Milyen ideális hajhosszt igényel?

Legalább középhosszú hajra van szükség az elkészítéséhez. 

 

Hajpánt fonás

Mindössze egy fésűre, egy hullámcsatra és egy hajgumira van szükségünk. A hajpánt fonás alapja a francia és a holland fonás. Először egy tetszőleges vastagságú részt választunk le az egyik fül mögül, és 3 tincsre osztjuk. Igénytől függően a francia vagy a holland fonásnak megfelelően elkezdjük fonni a hajat. A francia változatnál fentről, a holland fonásnál pedig lentől keresztezzük egymással a tincseket. Az arcvonal mentén mindaddig fonunk, amíg nem érkezünk el a másik fülhöz. Végül a kész fonatot hátul, a haj alatt rögzítjük hullámcsattal. A lezser hatás érdekében lazíthatunk a fonaton.

Tipp: Nagyon hosszú hajnál akár a teljes hajhosszból is lehet készíteni fonatot, amit körbe tekerünk a fejen, és így kész a teljes hajpánt fonás. Rövid hajnál is lehetséges teljes hajpánt készítése, méghozzá úgy, hogy mindkét oldalon készítünk egy-egy fonást. A hajpánt fonás hullámos, göndör és egyenes haj esetén is szuperül néz ki. A maradék hajat is be lehet göndöríteni, de akár laza kontyba is össze lehet kötni.

 

Mennyibe kerül? 

A hajpánt fonás 2 900 Ft-tól indul.

 

Bármelyik fonási technika mellett is dönts, a siker garantáltan nem marad el! Ha profi szakemberre bíznád a csodás hajpánt fonás elkészítését, akkor keress fel bennünket. Ha pedig bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

KAPCSOLAT