Jelenlegi hely

Halszálka fonás

A halszálka fonás olyan, mint a hajfestésnél a balayage vagy az ombre: mindig divatos technika. Nem véletlen tehát, hogy minden közösségi platformon a halszálka fonás jön szembe velünk. Első pillantásra bonyolultnak tűnhet, ám valójában nem olyan nehéz fonási technika, mint amilyennek tűnik. A halszálka fonás gyorsan elkészíthető, könnyed hajviselet a hétköznapokra és alkalmakra egyaránt. Fontos odafigyelni a fonat készítésekor, hogy mindig apró tincsekkel dolgozzunk.

 

Mennyire nehéz a halszálka fonás?

Közepesen nehéz, amihez kell bizonyos kézügyesség, azonban gyakorlással könnyedén elsajátítható.

 

Milyen ideális hajhosszt igényel?

A halszálka fonás hosszú hajból lesz igazán látványos.

 

Halszálka fonás

A klasszikus hajfonástól eltérő technika, mivel nem 3, hanem csak két tincset fonunk felváltva. Először válasszuk két egyenlő részre a fonni kívánt hajat, és a széleken válasszunk le egy-egy vékony tincset. A jobb oldali tincset áthelyezzük a bal oldalra, majd a bal oldali vékony tincset pedig a jobb oldalra keresztezzük. Addig ismételjünk a folyamatot, amíg a hajvégekhez nem érünk. Tincsről tincsre haladjunk lefelé, hogy kirajzolódjon a jellegzetes halszálka minta. A hajvéget hajgumival rögzítsük, majd húzzuk kicsit szét a fonatot a lazább, dúsabb hatás érdekében. Egy-két rakoncátlan hajszálat meghagyhatunk az arcnál, így még inkább természetes hatású a frizura.

Tipp: A halszálka fonás egyedi textúrát ad a kontynak, ezért érdemes kontyban is elkészíteni. Nem mellesleg jobban megtartja így a fonatot.

 

Mennyibe kerül? 

A halszálka fonás ára 5 500 Ft.

 

Bármelyik fonási technika mellett is dönts, a siker garantáltan nem marad el! Ha profi szakemberre bíznád a csodás halszálka fonás elkészítését, akkor keress fel bennünket. Ha pedig bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

KAPCSOLAT