Jelenlegi hely

Hüvelyes hajhosszabbítás

Hüvelyes hajhosszabbítás

A hüvelyes hajhosszabbítás esetén egy 2mm átmérőjű, 1 cm hosszú, hajszínhez illő rézcsővel rögzítjük a saját hajhoz a póthajat, mely annyira apró és vékony, hogy teljesen észrevétlen a saját hajban.

Hatalmas előnye, hogy hajhosszabbítás után 4 hónapig fentmarad anélkül, hogy a póthaj károsodna.

 

 

A hüvelyes hajhosszabbítás kíméletes
és észrevétlen

 

hüvelyes hajhosszabbításA hüvelyes hajhosszabbítás során sem hő, sem pedig vegyszer nem éri saját hajunkat, így az egyik legkíméletesebb, legajánlottabb hajhosszabbítási technikák közé soroljuk.

A pici cső a hajtőtől kevesebb, mint 1 cm-re kerül rászorításra egy speciális fogó segítségével, így nem okoz kitüremkedést, együtt mozog saját hajunkkal és bármilyen frizura elkészíthető belőle.

Ez a hajhosszabbítási technika hazánkban még nem igazán elterjedt, tavasz óta alkalmazzák ezt a technológiát.

Felhelyezése kb 2,5- 3 óra hossza. Póthaj levétele: 40 perc

 

Színvonalas hajhosszabbítás Budapesten? Nálunk több technika közül is választhatsz!

hajhosszabbítást BudapestenFelgyorsult világunkban nem véletlen, hogy ennyire népszerű a hajhosszabbítás. Miért várnál, hogy gyönyörű, hosszú hajad legyen, amikor már pár óra alatt is a Tiéd lehet? Ha hajhosszabbítást Budapesten szeretnél, csak időpontot kell foglalnod!

A hajhosszabbítás technikáját az 1950-es években kezdték használni és továbbfejleszteni a hollywoodi fodrászok, majd a fejlődéssel az illesztési módszerek is finomodtak. Manapság már természetesen nem csak a színészek és modellek privilégiuma ez a hajszépítési módszer. 

Sokan tartanak attól, hogy az eljárás roncsolja a hajukat. Mi sérülésmentesen vállaljuk a hajhosszabbítást Budapesten, hiszen a hüvelyes hajhosszabbítás során sem hő, sem vegyszer használata nem szükséges! Ez a technika hazánkban még nem annyira elterjedt, az apró cső a hajtőtől kevesebb, mint 1 centiméterre kerül felhelyezésre. Méreténél fogva észrevehetetlen, együtt mozog saját hajunkkal, semmilyen kényelmetlenséget nem okoz.

Ha eldöntötted, hogy belevágsz, keress minket bátran megadott elérhetőségeink egyikén!
Próbáld ki a hajhosszabbítást Budapesten, nem fogod megbánni!

 

A hüvelyes hajhosszabbítás előnyeiről röviden

A hüvelyes hajhosszabbítás előnyeiről rövidenA hajhosszabbítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ennek ellenére sokan nem bíznak a kezelésben, mert attól tartanak, hogy emiatt jelentősen roncsolódik a hajuk. Azonban az újításoknak köszönhetően nem kell teljesen lemondani arról, hogy csodálatos, hosszú hajkoronával rendelkezzen az, aki tart az eljárás technikájától, mert a hüvelyes hajhosszabbítás biztos nem fogja roncsolni a hajat.

A hüvelyes hajhosszabbítás során semmilyen káros vegyi anyag vagy magas hő nem éri a hajat, így a hajkorona nem veszít fényéből és egészségéből, ezért nem véletlen, hogy a szakemberek is leginkább ezt a technikát alkalmazzák előszeretettel, hiszen a vendég száz százalékig elégedett lesz az eredménnyel. Mivel a hüvelyes hajhosszabbítás gondos és precíz munkát igényel, fontos, hogy szakemberhez forduljon, aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást, ugyanis ellenkező esetben előnytelen végeredmény születhet.

Próbáld ki Te is a hüvelyes hajhosszabbítást, ehhez pedig bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!