Jelenlegi hely

Vízesés fonás

 

A vízesés fonás nagyon mutatós hajviselet, mely nem csak a hétköznapokban, hanem alkalmakkor is megállja a helyét. Habár elsőre bonyolultnak tűnik elkészíteni, valójában nagyon egyszerű fonási technika. Leginkább laza hullámokkal festés csodásan, de egyenes hajjal is elkészíthető. 

 

Mennyire nehéz a vízesés fonás?

Nehéznek tűnő fonási technika, de gyakorlással könnyedén elsajátítható.

 

Milyen ideális hajhosszt igényel?

Bármilyen hajhosszon végezhető, nem szükséges hozzá póthaj.

 

 

Vízesés fonás

A vízesés fonás alapja a parketta fonás. Először szét kell választani középen a hajat, majd vegyünk külön 3 tincset. A megszokott parketta fonást alkalmazzuk, amihez mindig egy újabb tincset adunk hozzá. A felső tincset vízesésszerűen engedjük le, majd oldalról egy újjal folytassuk a fonást. Ha a végéhez érünk, rögzítsük a tincseket hajgumival vagy hullámcsattal.

Tipp: Hullámos hajon igazán mutatós a vízesés fonás. Érdemes nem frissen mosott hajon elkészíteni a fonás a tökéletes végeredmény érdekében. Ha mindkét oldalon elkészítjük a fonást, akkor hátul össze lehet fogni, így különleges hatást lehet elérni. 

 

Mennyibe kerül? 

A vízesés fonás ára 2 900 Ft.

 

Bármelyik fonási technika mellett is dönts, a siker garantáltan nem marad el! Ha profi szakemberre bíznád a vízesés fonás elkészítését, akkor keress fel bennünket. Ha pedig bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

KAPCSOLAT