Alkalmi és esküvői frizurák

Életed legfontosabb eseménye előtt állsz?

Vagy egyszerűen csak egy különleges alkalomra vagy hivatalos, amin csodásan szeretnél festeni?

Ruha, smink már mind megvan, de egy valami hiányzik: a tökéletes alkalmi vagy esküvői frizura. 

Nekünk, nőknek a különleges alkalmak jó lehetőséget biztosítanak, hogy kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból, és másképp öltözzünk, más frizurával tündököljünk, mint ahogy az általában szokott lenni. Az esküvő egy ilyen alkalom, amikor is minden menyasszony a legjobb formáját szeretné hozni. De más egyéb alkalmak (céges rendezvény, estély, szalagavató, keresztelő, ballagás, eljegyzés stb.) is lehetőséget kínálnak egy új kinézet kialakítására.

Alkalmi és esküvői frizurák

A tökéletes alkalmi frizura

"

kiemeli az arc előnyös részeit

"

magabiztossá tesz

"

összhangban van a teljes megjelenéssel

"

tükrözi az egyéniséged

Esküvői konty, haj frizura készítés

Alkalmi, és esküvői frizura

Alkalmi frizura

Esküvőre vagy hivatalos koszorúslányként, vagy vendégként? Esetleg más fontos eseményre készülsz, mint egy estély, céges rendezvény, ballagás vagy éppen egy szalagavató? Bármilyen alkalomra is készülsz, mi segítünk a megfelelő alkalmi frizura elkészítésében akármilyen hajhosszról is legyen szó.

De mi van, ha egy még különlegesebb alaklomra készülsz?

 

Esküvői frizura

Esküvőre készülve nem csak a tökéletes ruha megtalálása okoz fejtörést? A smink és frizura még sehogy sem áll…Pedig ideje lenne már kitalálni, hogy milyen legyen a smink és a menyasszonyi haj is. Ugyanis az esküvői frizura koronázza meg az egész megjelenésed.

Mi segítünk a tökéletes esküvői frizura kiválasztásában és elkészítésében, hisz tudjuk milyen sok teendővel jár egy esküvő megszervezése, sokszor önmagunkra pedig alig marad idő.

A Fantastichair Hajstúdióban…

01

Mindig egy konzultációval kezdünk, ekkor megbeszélünk minden fontos részletet. Néhány fotót is magaddal hozhatsz az elképzeléseidről, akár a ruhádról is. A személyiségedhez, stílusodhoz és a lehetőségekhez mérten kiválasztjuk a tökéletes esküvői frizurát.

02

Következő lépés a próbafrizura készítése, amit érdemes már 1-2 hónappal a Nagy Nap előtt beiktatni. Nagyjából 2-2,5 órával számolj, és lehetőleg smink nélkül érkezz! Továbbá a frissen mosott haj nem megfelelő a frizurakészítéshez, ezért kérjük, aznap ne moss hajat (legalább 1 napos legyen)! Megtervezzük a frizurát, majd el is készítjük, hogy lásd milyen is, hogyan áll, jól érzed-e így magad. Ezek alapján kiderül, hogy tényleg ez lesz-e a tökéletes esküvői frizura számodra.

03

Ha úgy érzed ez így tökéletes, és ez az esküvői frizura lesz az igazi, akkor még pontosítjuk, hogy hogyan zajlik majd a menyasszonyi haj elkészítése az esküvő napján.

04

A Nagy Napon pontosan elkészítjük ugyanazt a strapabíró, csodaszép frizurát, amit megbeszéltünk. Körülbelül 1-1,5 óra alatt elkészül a menyasszonyi haj.

Íme, néhány általunk készített alkalmi és esküvői frizura

Érdekel milyen áron dolgozunk?

Szeretnél csodaszép lenni azon a bizonyos különleges alkalmon?

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!