Mikrogyűrűzés

Mikrogyűrűzés

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás, más néven tincses hajhosszabbítás a hajhosszabbító technikák egyik jól ismert módja. Az eljárás lényege, hogy a vékony tincsekre osztott póthajat apró, 2-4 mm-es mikrogyűrűk rögzítik az eredeti hajhoz.

A szilikonos mikrogyűrűzés

szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítást elsősorban azoknak szokták javasolni a szakemberek, akik még csak most ismerkednek a szolgáltatással. A folyamat során apró, körülbelül 2-4 mm-es szilikonréteggel bevont mikrogyűrűkkel rögzítik a póthajat a szakemberek a vendég tincseihez. A szilikonos mikrogyűrűs hajhosszabbítás végeredménye természetes hatást biztosít, mivel teljesen észrevehetetlen. A haj tapintása puha, és mivel igen kisméretűek a gyűrűk, nem nyomja fel a hajat.

Próbáld ki Te is a szilikonos mikrogyűrűzést, aminek a legnagyobb előnye, hogy teljesen vegyszermentes!

Szigetszentmiklos mikrogyűrűs hajhosszabbítás olcsón, mikrogyűrűzés

Mikrogyűrűzés folyamata

A mikrogyűrű nagyon hasonló színű, mint a haj, ezáltal teljesen észrevétlen. Tapintása puha, és mivel igen kis méretű, ezért nem nyomja fel a hajat, teljesen természetes hatást kelt.

01

A gyűrű áthúzásra kerül a saját hajon és a póthajon, majd ezután rá van szorítva, hogy stabilan egyben tartsa a saját hajat és a póthaj tincseket.

02

A mikrogyűrű egy speciális fogó segítségével kerül rászorításra, és ezzel a fogóval ugyanúgy el lehet távolítani a tincseket.

03

Amennyiben a hajhosszabbítás után valaki kellőképpen ápolja haját és a póthaj megőrzi jó minőségét, akkor a mikrogyűrű eltávolítása után feljebb lehet húzni azokat, és újra rögzíteni lehet a hajtőnél. Többek között ezért is érdemes vigyázni hajhosszabbítás után a póthaj minőségére, mert az többször is felhasználható.

04

Mikrogyűrűzés után a hajhosszabbítás két-három hónapig esztétikus marad. Utána vagy el kell távolítani, vagy a hajtőnél újra kell rögzíteni azokat.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Miért érdemes a mikrogyűrűs hajhosszabbítást választani?

A hosszú, dús haj mindenki számára elérhető, bárkinek lehet olyan frizurája, amilyet szeretne, és még csak növesztenie sem kell hozzá a haját évekig. A mikrogyűrűzés egyike azoknak a módszereknek, amikkel a póthaj felerősíthető. De miért érdemes a mikrogyűrűzést választani a többi lehetőséggel szemben?

$

Gyors eljárás, ami kíméli a hajat, ráadásul az ára is kedvező.

$

A végeredmény természetes hatást biztosít, mivel teljesen észrevehetetlen.

$

100%-ban vegyszermentes, ezért nem fejt ki semmilyen káros hatást a haj szerkezetére.

$

Ugyan az eljárás meglehetősen sokáig, hiszen tincsenként kell a póthajat az eredeti hajhoz erősíteni, a végeredmény kárpótol, hiszen utána akár egy hónapig sem kell hozzányúlni.

$

Újabb hajhosszabbításnál fel lehet használni a korábban feltett póthajat.

$

Létezik fémből és szilikonból készült mikrogyűrű is, utóbbi azoknak ideális, akik fémallergiával küzdenek.

$

Könnyen eltávolítható a haj sérülése nélkül, de ha az eredeti haj lenőtt, csak feljebb kell húzni a gyűrűket és kész is az igazítás.

$

Elsősorban azoknak szokták javasolni a szakemberek, akik még csak most ismerkednek a szolgáltatással.

Fontos viszont, hogy kb. egy centis lenövésnél már szükségessé válik az igazítás.

Kipróbálnád a mikrogyűrűs hajhosszabbítást?

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás cseréje

Cserére szükség van, hiszen a felhelyezett tincseket nem lehet akármeddig hordani. Leghamarabb 6, legkésőbb 8 hetente le kell szedni, és újra kell rögzíteni. Ennek oka egyszerű, ugyanis az eredeti haj mindenkinél más tempóban, de tovább nő, és előbb-utóbb láthatóvá válnak a mikrogyűrűk. A túl hosszúra nőtt haj ennyi idő után, kezelés nélkül rasztásodni kezdhet, amit meg lehet előzni a rendszeres cserével, illetve ápolással. Végül a túl hosszú haj már nem tudja megtartani a póthajat, csak a tövekhez rögzített tincsek kapnak elég stabil tartást. Már egy centiméteres lenövés is elég a mikrogyűrűs hajhosszabbítás megismétléséhez.

Mennyibe kerül?

Próbáld ki Te is a mikrogyűrűs hajhosszabbítást, aminek a legnagyobb előnye, hogy teljesen vegyszermentes!

Úgy lehet gyönyörű hajkoronád, hogy közben sem a hajad egészsége, sem a szervezeted nem károsodik.
Ismerd meg Te is, és szolgáltatásunk igénybevételéhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!