Árlista

Európai póthaj árak

Európai póthaj árak

Kiváló minőségű európai hajak garanciával!

A legjobb minőségű póthajat keresed? Nálunk megtalálod! A finom, puha tapintású európai póthajak kaphatóak természetes színekben, de természetesen be lehet ezeket festeni. Megfelelő ápolás mellett sokáig, tartósan hordható! Egyenes vagy hullámos? Amit csak szeretnél….

Fonás árak

Fonás árak

Kényelmes és praktikus viselet, ami nem csak nyáron hódít?

Ez nem más, mint a fonás! Ha drasztikus változásra vágysz javasoljuk az afro vagy twist fonást, ha pedig a nőies vagy éppen laza stílust kedveled, jó választás lehet a holland fonás. Nálunk kedvedre válogathatsz a különböző fonás típusokból, melyek nem csak esztétikusak, hanem tartósak is.

Haj leszedés és újra rakás árak

Haj leszedés és újra rakás árak

A hajhosszabbítás esetén a feltett hajakat 2-3 hónapig lehet fennhagyni folyamatosan. Később ismét le kell szedni, mert ha tovább marad fent, akkor az károsíthatja a saját hajat. De persze újra lehet rakni, amelyet különböző módszerekkel tudunk megvalósítani. A legfontosabb, hogy milyen hosszú a saját haj, mert a haj hossza határt szab a módszernek!

Hajhosszabbítási árlista

Hajhosszabbítási árlista

Hajhosszabbítás európai, minőségi hajakból garanciával!

Nálunk a hajhosszabbítás minőségi európai hajakból történik, de természetesen az általad hozott hajat is szívesen felrakjuk. Ha még nincs meg a haj, de szeretnél felrakatni, akkor szükséges az ingyenes konzultációnkon részt venni.

Fodrászat árak

Fodrászat árak

Ráférne már hajadra egy kis hajvágás, esetleg hajfestés vagy hajformázás?

Vendégeinknek egyénre szabottan készítjük el a kívánt frizurát a legújabb technikák és a legjobb termékek alkalmazásával. Női – férfi fodrászatunk számtalan szolgáltatással vár, beleértve különleges hajkezeléseket is.

Hajszerkezet újraépítés árak

Hajszerkezet újraépítés árak

Töredezett, károsodott haj…

Sajnos sokaknak okoz problémát, de szerencsére lehet rajta segíteni. Két kiváló hajkezelésünk (Botox Hairgold és Raywell Shine) újra egészségessé varázsolja hajad. Bármelyik kezelés mellett is döntesz, a látható eredmény nem fog elmaradni!

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!