Blog

Nyári frizura ötletek – fonott frizurák

Nyári frizura ötletek – fonott frizurák

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a nyár a fonatok szezonja. Legyen szó akár romantikus, egyszerűbb vonatokról, vagy egészen extrém, akár póthajas technikákról, egy jó fonattal sosem hibázhatsz. Alábbi cikkünkben vendégeink kedvenceiből mutatunk be párat.

Hogyan ápold pót tincseidet? – Nyári kisokos

Hogyan ápold pót tincseidet? – Nyári kisokos

Már megfogalmazódott benned a gondolat, hogy szeretnél dúsabb, hosszabb frizurát, és ehhez a legegyszerűbb megoldás a póthaj felrakásra? Van néhány dolog, amire mindenképpen oda kell figyelni ahhoz, hogy ne csak a saját tincseid, de a póthaj is sokáig szép maradjon. A következő cikkünkben elmondjuk, hogyan ápold pót tincseidet a nyári időszakban.

Hajszínváltoztatás – Mit kell tudnod mielőtt időpontot foglalsz?

Hajszínváltoztatás – Mit kell tudnod mielőtt időpontot foglalsz?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi változásra van szüksége, amikor szeretne megújulni, és sok esetben ilyenkor már foglaljuk is az időpontot a fodrászhoz. Az új hajszín önbizalmat ad, nemcsak külsőleg, de belül is megváltoztat, új energiával tölt fel. Nem mindegy azonban, hogyan állunk neki a hajszínváltoztatásnak. Alábbi cikkünkben adunk pár tippet, hogy mire figyelj, mikor kiválasztod a színt, hogyan ápold, és miért bízd mindenképpen szakemberre a hajfestést.

Tavaszi hajápolási tippek

Tavaszi hajápolási tippek

Bár, ha kinézünk az ablakon, akkor egyelőre nem úgy tűnik, mintha tavasz lenne, de lassan azért már tényleg megérkezik a jó idő. A tavasz beköszöntével érdemes kicsit jobban odafigyelni hajunk ápolására, hiszen a téli hideg időjárás bizony nem csak a lelkünket, hanem a hajunkat is megviseli. Alábbi cikkünkben mutatunk pár trükköt, amivel hajad ragyogóan egészséges lehet.

Alap fonás workshop

Alap fonás workshop

Ha szeretnéd megtanulni az alap fonás technikákat, vagy szeretnéd már meglévő tudásodat bővíteni, új technikákat tanulni, akkor van egy szuper hírünk, február 18-án, alap fonás workshopunkon mindenre lehetőséged lesz!

Hogyan kell helyesen hajat mosni?

Hogyan kell helyesen hajat mosni?

Hogyan kell helyesen hajat mosni? Ez egy olyan kérdés, amit nem igazán szoktunk feltenni magunknak, csak csináljuk. Kiválasztunk egy sampont, esetleg egy balzsamot, gyorsan megmossuk a hajunkat, és már kész is vagyunk. Pedig, ha tudnád, mennyit árthatsz a hajadnak a nem megfelelő hajmosással, akkor biztosan másképp csinálnád. Olvas tovább, mert legújabb cikkünkben eláruljuk a helyes hajmosás titkát.

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Télen nemcsak a hideg, csapadékos is borongós idő köszönt be, hanem ezzel együtt a sapkás szezon is. Ilyenkor egy kicsit hajlamosabbak vagyunk kevesebbet törődni a hajunkkal, mint egyébként kellene. Elmaradnak a hajmosás utáni pakolások, csak szeretnénk minél hamarabb bebújni a jó meleg ágyba egy hosszú, fárasztó nap után. Van azonban néhány dolog, amit, ha ilyenkor megteszel a hajadért, rendkívül hálás lesz érte. Mondjuk is mi az, és még néhány remek karácsonyi ajándék tippet is adunk.