Blog

Hajhosszabbítás workshop – új év, új szolgáltatás

Hajhosszabbítás workshop – új év, új szolgáltatás

A hajhosszabbítás régóta töretlen népszerűségnek örvend, az egyik leginkább keresett szolgáltatás a fodrászatokban. A póthaj felrakása azonban nem egyszerű feladat, sok türelem, odafigyelés és még annál is több szakértelem kell hozzá. Ha te is szeretnéd elsajátítani a hajhosszabbítás különböző technikáit és trükkjeit, akkor olvass tovább, és jelentkezz különleges oktatásunkra.

Tanuld meg a tökéletes fonás minden trükkjét

Tanuld meg a tökéletes fonás minden trükkjét

Egy szép, precízen és kreatívan elkészített fonat mindig megállja a helyét, legyen szó hétköznapi hajviseletről, alkalmi frizuráról, vagy egy különleges eseményről. Ha te is szeretnéd megtanulni a tökéletes fonás titkát, akkor olvass tovább, mert következő cikkünkben a sok érdekesség mellé egy remek lehetőséget is ajánlunk neked.

Nyári frizura ötletek – fonott frizurák

Nyári frizura ötletek – fonott frizurák

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a nyár a fonatok szezonja. Legyen szó akár romantikus, egyszerűbb vonatokról, vagy egészen extrém, akár póthajas technikákról, egy jó fonattal sosem hibázhatsz. Alábbi cikkünkben vendégeink kedvenceiből mutatunk be párat.

Hogyan ápold pót tincseidet? – Nyári kisokos

Hogyan ápold pót tincseidet? – Nyári kisokos

Már megfogalmazódott benned a gondolat, hogy szeretnél dúsabb, hosszabb frizurát, és ehhez a legegyszerűbb megoldás a póthaj felrakásra? Van néhány dolog, amire mindenképpen oda kell figyelni ahhoz, hogy ne csak a saját tincseid, de a póthaj is sokáig szép maradjon. A következő cikkünkben elmondjuk, hogyan ápold pót tincseidet a nyári időszakban.

Hajszínváltoztatás – Mit kell tudnod mielőtt időpontot foglalsz?

Hajszínváltoztatás – Mit kell tudnod mielőtt időpontot foglalsz?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi változásra van szüksége, amikor szeretne megújulni, és sok esetben ilyenkor már foglaljuk is az időpontot a fodrászhoz. Az új hajszín önbizalmat ad, nemcsak külsőleg, de belül is megváltoztat, új energiával tölt fel. Nem mindegy azonban, hogyan állunk neki a hajszínváltoztatásnak. Alábbi cikkünkben adunk pár tippet, hogy mire figyelj, mikor kiválasztod a színt, hogyan ápold, és miért bízd mindenképpen szakemberre a hajfestést.

Tavaszi hajápolási tippek

Tavaszi hajápolási tippek

Bár, ha kinézünk az ablakon, akkor egyelőre nem úgy tűnik, mintha tavasz lenne, de lassan azért már tényleg megérkezik a jó idő. A tavasz beköszöntével érdemes kicsit jobban odafigyelni hajunk ápolására, hiszen a téli hideg időjárás bizony nem csak a lelkünket, hanem a hajunkat is megviseli. Alábbi cikkünkben mutatunk pár trükköt, amivel hajad ragyogóan egészséges lehet.

Alap fonás workshop

Alap fonás workshop

Ha szeretnéd megtanulni az alap fonás technikákat, vagy szeretnéd már meglévő tudásodat bővíteni, új technikákat tanulni, akkor van egy szuper hírünk, február 18-án, alap fonás workshopunkon mindenre lehetőséged lesz!