Blog

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Télen nemcsak a hideg, csapadékos is borongós idő köszönt be, hanem ezzel együtt a sapkás szezon is. Ilyenkor egy kicsit hajlamosabbak vagyunk kevesebbet törődni a hajunkkal, mint egyébként kellene. Elmaradnak a hajmosás utáni pakolások, csak szeretnénk minél hamarabb bebújni a jó meleg ágyba egy hosszú, fárasztó nap után. Van azonban néhány dolog, amit, ha ilyenkor megteszel a hajadért, rendkívül hálás lesz érte. Mondjuk is mi az, és még néhány remek karácsonyi ajándék tippet is adunk.

Nyakunkon az őszi hajhullás – mit tehetsz ellene?

Nyakunkon az őszi hajhullás – mit tehetsz ellene?

A hajhullás egy bizonyos mértékig természetes folyamat, hiszen hajszálaink folyamatosan cserélődnek. Nem mindegy azonban, hogy mikor, és milyen intenzíven jelentkezik a hajhullás. Vannak időszakok, amikor a kihullott hajszálak mennyisége jóval több, mint azt eddig megszoktad, de nem minden esetben kell ettől megijedni. Mondjuk is, hogy miért nem.

Fonás Workshop

Fonás Workshop

Tisztában vagy az alapfonásokkal, de szeretnéd ezt a tudást bővíteni? Van számodra egy jó hírünk: végre elmélyítheted tudásod a fonások világában. Profi hajfonások tapasztalt szakemberektől!