Blog

Alap fonás workshop

Alap fonás workshop

Ha szeretnéd megtanulni az alap fonás technikákat, vagy szeretnéd már meglévő tudásodat bővíteni, új technikákat tanulni, akkor van egy szuper hírünk, február 18-án, alap fonás workshopunkon mindenre lehetőséged lesz!

Hogyan kell helyesen hajat mosni?

Hogyan kell helyesen hajat mosni?

Hogyan kell helyesen hajat mosni? Ez egy olyan kérdés, amit nem igazán szoktunk feltenni magunknak, csak csináljuk. Kiválasztunk egy sampont, esetleg egy balzsamot, gyorsan megmossuk a hajunkat, és már kész is vagyunk. Pedig, ha tudnád, mennyit árthatsz a hajadnak a nem megfelelő hajmosással, akkor biztosan másképp csinálnád. Olvas tovább, mert legújabb cikkünkben eláruljuk a helyes hajmosás titkát.

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Ajándékozz egészséges hajat karácsonyra

Télen nemcsak a hideg, csapadékos is borongós idő köszönt be, hanem ezzel együtt a sapkás szezon is. Ilyenkor egy kicsit hajlamosabbak vagyunk kevesebbet törődni a hajunkkal, mint egyébként kellene. Elmaradnak a hajmosás utáni pakolások, csak szeretnénk minél hamarabb bebújni a jó meleg ágyba egy hosszú, fárasztó nap után. Van azonban néhány dolog, amit, ha ilyenkor megteszel a hajadért, rendkívül hálás lesz érte. Mondjuk is mi az, és még néhány remek karácsonyi ajándék tippet is adunk.

Nyakunkon az őszi hajhullás – mit tehetsz ellene?

Nyakunkon az őszi hajhullás – mit tehetsz ellene?

A hajhullás egy bizonyos mértékig természetes folyamat, hiszen hajszálaink folyamatosan cserélődnek. Nem mindegy azonban, hogy mikor, és milyen intenzíven jelentkezik a hajhullás. Vannak időszakok, amikor a kihullott hajszálak mennyisége jóval több, mint azt eddig megszoktad, de nem minden esetben kell ettől megijedni. Mondjuk is, hogy miért nem.