Gyűrűs hajfelvarrás

Gyűrűs hajfelvarrás

Mindig dús, hosszú hajkoronára vágytál? Ehhez szívesen kipróbálnád a hajhosszabbítást, azonban mellőznéd a ragasztásos, hőillesztéses technikát, mert szeretnéd megőrizni hajad egészségét? Ha a kérdésekre igennel felelsz, és még nem találtad meg a kíméletes megoldást, figyelmedbe ajánljuk a mikrogyűrűs hajfelvarrást!

Természetes hatású póthaj: szilikonos hajfelvarrás mikrogyűrűvel

Szeretnél változtatni a külsődön, de ragaszkodsz a természetes megoldásokhoz és a kíméletes eszközökhöz? A szilikonos hajfelvarrást mikrogyűrűvel Neked találták ki!

Ez a módszer biztosítja a természetes megjelenést, és nem kell attól tartanod, hogy már messziről észreveszik, hogy póthajad van. A szilikonos hajfelvarrás mikrogyűrűvel történik, ami többféle színben készül, hogy a legjobban passzoljon az eredeti haj színéhez. A szilikon gyűrű nem csupán nem látszik, de elég kicsi és rugalmas is ahhoz, hogy a tincsek ne álljanak el tőle természetellenes módon.

Szilikon Mikrogyűrűs hajfelvarrás hajhosszabbítás

Hogyan néz ki a gyűrűs hajfelvarrás?

A gyűrűs hajfelvarrás a fonatos hajfelvarrás modernebb változata.

01

Szilikonos mikrogyűrűvel készítjük el a tartósort, amire a tresszel haj felvarrása történik.

02

Hasonlóan a hagyományos hajfelvarráshoz itt is több sorban helyezzük fel a tresszelt hajat.

Szilikonos mikrogyűrűvel készítjük el a tartósort, amire a tresszelt haj felvarrása történik. Mivel csak a gyűrűk kerülnek felhasználásra, és semmilyen hőhatásra, ragasztóanyagra nincs szükség, a mikrogyűrűs hajfelvarrás a legkíméletesebb hajhosszabbítási technika. Nem roncsolja a szálakat, és a póthaj eltávolítása is roppant egyszerű, ennek köszönhetően senkinek nem kell lemondania a dús és hosszú hajkoronáról azért, mert félti haja egészségét. 

Újítsd meg külsődet, válaszd a gyűrűs hajfelvarrást!

A jó idő beköszöntével sokak célja, hogy változtassanak megjelenésükön, hiszen ebben az időszakban nemcsak a természet születik újjá, hanem az emberek is. Ilyenkor jelentős mértékben megnő a fodrász szalonok vendégszáma, hiszen az új külsőhöz új frizura illik. Ha Te is új frizurára vágysz, azonban vágás helyett inkább gyarapítanád hajkoronádat, válaszd a gyűrűs hajfelvarrást!

gyűrűs hajfelvarrással szembetűnően új megjelenést kaphatsz, amivel mindenkinek a figyelmét felkeltheted. Ez a technika teljesen természetes hatást biztosít, kíméletes és kényelmes viseletet jelent.

Kipróbálnád a gyűrűs hajfelvarrást?

Hajfelvarrás szilikonos mikrogyűrűvel

Miért érdemes a mikrogyűrűs hajfelvarrást választani?

$

A hagyományos technikával szemben nincs fonat, így könnyedebb, kényelmesebb érzést ad.

$

Kíméletes módszer, mivel jobban a fejhez simul.

$

A mikrogyűrűs hajfelvarrás káros anyag felhasználása nélkül történik, és rendkívül tartós.

$

Az extra erős rögzítési pontoknak köszönhetően a gyűrűs hajfelvarrással a sportolás sem okozhat gondot, hiszen a mozgástól nem mehetnek szét az illesztések.

Mindenkinek ajánljuk, aki természetes kinézetű póthajat szeretne és az egészségét sem akarja kockáztatni. Kivéve vékony hajtípushoz nem javasolt.

Mennyibe kerül?

Kíméletes megoldás a hajhosszabbításban? Válaszd a mikrogyűrűs hajfelvarrást!

Ha szeretnéd kipróbálni, vagy kérdéseid lennének az eljárással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!