Fodrászat

Egy igazán profi fodrászatot keresel Szigetszentmiklóson?

Látogass el hozzánk a Fantastichair Hajstúdióba, hogy egy csodás frizurával koronázd meg megjelenésed!

A fodrászat az, amire mindenkinek szüksége van, hiszen az ápoltság egyik fontos eleme a szép, egészséges haj. Mivel nincs két egyforma haj, ezért vendégeinknek egyénre szabottan készítjük el a kívánt frizurát a legújabb technikák és a legjobb termékek alkalmazásával. Női – férfi fodrászatunk számtalan szolgáltatással vár minden szépülni vágyó hölgyet és urat. Többek között különleges hajkezeléseket is kínálunk a ragyogó hajkoronáért.

Fodrászat hajfestés, hajvágás hajszárítás

Fodrászati szolgáltatásaink

Fodrászat hajfestés, hajvágás hajszárítás

Klasszikus női fodrászat

Csupán kisebb frissítést szeretnél hajadon? Nem gond: a klasszikus mosás, vágás és szárítás mindig rendelkezésedre áll.

Férfi hajvágás

Férfi hajvágás

Ráfér már az igazítás a hajadra? Esetleg egy teljesen új frizurát vágatnál? Semmi akadálya, hiszen gépi és ollós hajvágást is kínálunk férfi vendégeinknek.

Fodrászat hajformázás

Hajformázás

Mást szeretnél, mint eddig? Egyenes, hullámos, göndör, kreppelt vagy esetleg más? Fodrászatunkban elkészítjük azt a frizurát, amit megálmodtál.

Hajfestés fodrászat Szigetszentmiklós

Klasszikus hajfestések

Lenőtt a hajad? Akár a tőfestést vagy a teljes festést választod, mi munkánkban mindig a legjobbra törekszünk. Ha pedig egy kis árnyalatot is belecsempésznél, akkor jó ötlet a melír.

Fodrászat hajfestés balayage ombre

Balayage és ombre haj

Két különleges melír technika, melyek rendkívül természetes színátmenetet biztosítanak. A balayage szabadkézi technika (az árnyalatok minimálisan térnek el egymástól), az ombre-nál pedig 3-4 árnyalatnyi különbség is lehet a hajtő és a hajvég között.

Alkalmi és esküvői frizurák

Alkalmi frizura

Különleges alkalomra készülsz? Legyen szó szalagavatóról, buliról, ballagásról, esküvőről vagy más fontos eseményről, mi személyre szabott alkalmi frizurát készítünk Neked.

És jöjjön a négy speciális szolgáltatás

Shine Filler hialuronsavas kezelés

Shine Filler hialuronsavas kezelés

Három lépcsős hialuronsavas hajkezelés a gyönyörű, egészséges és ragyogó hajért. Azon túl, hogy tartást ad a hajnak, és megvastagítja a hajszálakat, védelmet nyújt a külső hatások okozta roncsolódásoktól is. A benne lévő ezüst pigmentek fényt kölcsönöznek a hajnak, így mindig ragyogó hajkoronával tudsz tündökölni.

Már 1 használat után 25%-kal növekszik a haj ellenállóképessége! A vékony, elgyengült, gubancos haj már a múlté, töltsd fel élettel hajad a Shine Filler hajkezeléssel!

Botoxos hajfeltöltés

Botoxos hajfeltöltés

Egy egyedülálló, professzionális hajszerkezet újraépítő eljárás a töredezett, szőkített, vékony és gyenge szálú hajra. A 3 lépéses hajkezelés gyorsan és látványosan hoz olyan eredményt, amit más kezelés csak sok-sok alkalom után.

Már egyetlen alkalom után 30%-kal dúsabb lesz a hajad! Szinte rá sem fogsz ismerni az egykor lelapuló, töredezett hajadra. A hajszerkezet újraépítéssel már nagyon sok vendégnek segítettünk visszanyerni puha, selymes hajukat, most rajtad a sor, hogy részt vegyél a kezelésen!

Botoxos hajfeltöltés
Shine Filler hialuronsavas kezelés

Cocochoco tartós hajegyenesítés

A tartós hajegyenesítéshez használt Cocochoco termékek nem tartalmaznak formaldehidet, nem károsítják a haj szerkezetét, használatuk teljesen biztonságos bármilyen típusú haj esetében.  Új kötések jönnek létre a hajban, melynek köszönhetően a hajszerkezet megerősödik, a frizura visszanyeri egészségét, természetes csillogását. Hajtípustól, valamint az előírások betartásától függően a kezelés hatása 3-4 hónapig is tart!

Biztonsággal alkalmazható szőkített, festett, dauerolt hajak esetén is.

Botoxos hajfeltöltés

Cocochoco tartós hajbotox

A hajbotox kezelést követően a haj nemcsak újra egészséges, fénylő és puha tapintású lesz, hanem védetté válik a káros környezeti hatásokkal szemben is, mint pl. az UV sugarak, vagy egyéb környezeti tényezők. Párataszító hatásának köszönhetően a haj mindig megőrzi kiváló megjelenését, könnyű kezelhetőségét.

A kezelés hatására gyorsabb ütemben nő a haj, megőrzi annak természetes nedvesség tartalmát, kevésbé fog töredezni.

Botoxos hajfeltöltés

Többet szeretnél megtudni hajszerkezet újjáépítő kezeléseinkről?

Márkák, amiket használunk

Raywell logo
Echos color
Nevitaly

Érdekel milyen áron dolgozunk?

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!