Hajhosszabbítás oktatás

Kipróbálnál valami újat vagy bővítenéd ismereteidet? Minőségi, valódi tudást adó hajhosszabbítással kapcsolatos képzést keresel?

Van egy jó hírem: nem kell tovább keresned. Itt az idő, hogy részt vegyél elméleti és gyakorlati hajhosszabbítás oktatásunkon!

Válaszd a Neked tetsző oktatási formát, és tanuld meg a hajhosszabbítás művészetét! 

Manapság rendkívül népszerű eljárásnak számít a hajhosszabbítás, ezért nagyon nagy igény van erre a szolgáltatásra. Azonban a különböző hajhosszabbítási technikák komoly szakmai tudást igényelnek, melyek magas szintű elsajátításához körültekintően kell megválasztani a megfelelő oktatást. Ha valóban használható tudást szeretnél kapni, akkor Nálunk csupán egy napos oktatás keretében elsajátíthatod mindazt, ami a prémium minőségű hajhosszabbításhoz kellhet. A tanfolyam során megismerkedhetsz a különböző technikákkal, és megtanulhatod gyakorlati alkalmazásukat.

Hajhosszabbítás oktatás

Bemutatkozunk

Hajhosszabbítás oktatás

„Bíró Mária vagyok szalontulajdonos, fodrász és okleveles hajhosszabbító.

Munkám során Vendégeim elégedettsége a legfontosabb, melyet magas minőségű anyagokkal és hajakkal, nem utolsó sorban pedig több, mint 13 éves szakmai múlttal biztosítok. Szenvedélyem a hajhosszabbítás, mely az évek alatt fő profilom is lett. Szeretném ezt a tudást másoknak is átadni, hiszen a minőségi anyagok megléte mellett nagyon fontos a professzionális szakmai tudás. Az évek alatt a résztvevők olyan értékes tudásra tettek szert a hajhosszabbítás oktatásaimon, melyet azóta saját szalonjaikban kamatoztatnak.

1 napos hajhosszabbítás oktatásunkon Te is elsajátíthatod mindazt a tudást, ami a tökéletes munkához szükséges. Várunk szeretettel!”

Hajhosszabbítás oktatás

Miért érdemes részt venni a hajhosszabbítás oktatáson?

$

Kis létszámú, gyakorlat orientált oktatás, ahol nem fogsz elveszni a tömegben.

$

Előzetes szakmai tudást nem igényel a tanfolyam.

$

Nem csak fodrászoknak szánt oktatás, ezért akár új hobbiként vagy szolgáltatásbővítés céljából is részt vehetsz rajta.

$

Biztosítjuk a kellékeket és az alapanyagokat az oktatás teljes idejére.

$

Barátságos légkörben sajátíthatod el a hajhosszabbítás fortélyait egyéni vagy kis csoportos oktatás keretében.

$

Az elméleti és gyakorlati képzés során a legkeresettebb hajhosszabbítási technikákat tanítom, a résztvevőkkel teljes fejet hosszabítunk, nem csupán néhány tincset helyezünk fel.

$

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, profi fodrász – hajhosszabbítótól sajátíthatsz el minden trükköt, hogy Te is gyakorlott szakemberré válhass. Végig melletted leszek, egy percre sem hagylak magadra.

$

A képzés sikeres teljesítése után tanúsítvánnyal is gazdagabb leszel, melynek felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2021/000525.

$

Az oktatást kedvező áron, részletfizetési lehetőséggel is igénybe veheted, melynek utolsó részletét a tanfolyam megkezdése előtt kell kiegyenlíteni.

$

A tanfolyam elvégzését követően is számíthatsz rám bármilyen tanácsra is van szükséged. 

Részt vennél a hajhosszabbítás oktatáson?

Milyen tanfolyamok indulnak?

Szeretnék minden igényt kielégítő, minőségi tudást adó tanfolyamot nyújtani az érdeklődőknek, melyhez szervezetten, csoportosan történő oktatásom kiváló lehetőséget kínál. A tanfolyamok előre egyeztetett időpontokban zajlanak. A csoportos hajhosszabbítás oktatás maximum 6 fővel indul, ahol a hasznos és értékes tudás mellett új kapcsolatokra is szert tehetsz. A jövőben bátran kereshetitek egymást, cserélhettek tapasztalatokat, amik szintén hozzásegítenek ahhoz, hogy kiváló szakember váljon belőled.

Ha egyéni hajhosszabbítás oktatást szeretnél, akkor mindenképp keress meg, hiszen erre is van lehetőség.
Ebben az esetben az árak módosulnak (20 000 Ft felár).

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Az oktatáson 1, 2, 3 vagy 4 technika elsajátítására van lehetőséged, te döntöd el, hogy mennyit szeretnél megtanulni.

Az elméleti részen nemcsak a hajhosszabbítás elméleti tananyagát vesszük át részletesen, hanem marketing szempontok alapján segítünk bevezetni, illetve eladni ezt a szolgáltatást. Ezután következik a gyakorlati rész, ahol lépésről lépésre megmutatom a különféle technikákat. Ha úgy döntesz, hogy csak 1 vagy 2 technikát szeretnél megtanulni, akkor az adott  technika elsajátítása után, számodra a tanfolyam véget ér.

 

Mit tanulhatsz meg a hajhosszabbítás oktatáson?

Először is fontos az elméleti alapok elsajátítása, majd ezután következik a gyakorlati oktatás.

Az elméleti oktatás során megtanulod…

"

a póthaj típusok felismerését.

"

a Vendégnek megfelelő hajtípus kiválasztását.

"

az egyes technikák előnyeit és hátrányait.

"

a póthaj előkészítését és ápolását.

"

hogyan kell felmérni a póthaj mennyiségi szükségességét.

A gyakorlati oktatás során megtanulod…

"

a babafejen történő első tincsek felhelyezését.

"

 a babafejen történő hajhosszabbítást.

"

a póthaj eltávolítását leoldó és leszedő fogó segítségével.

"

a leszedett tincsek újra keratinozását.

"

a felmerülő problémákat kezelni.

Tanfolyamok időpontja

» 2024. 02. 24. 09.00.-15.00

» 2024. 03. 23. 09.00.-15.00

» 2024. 04. 20. 09.00.-15.00

» 2024. 05. 18. 09.00.-15.00

» 2024. 06. 15. 09.00.-15.00

» 2024. 07. 13. 09.00.-15.00

 Helyszín:

Szigetszentmiklós 2310. Szent Miklós útja 12/2/D. Fantastichair Hajstúdió

100% elégedettségi garancia!

Ha nem vagy elégedett a hajhosszabbítás, vagy az oktatás színvonalával, és ezt még az elméleti oktatás végéig jelzed nekem, a teljes részvételi díjat visszatérítem neked.

Mennyibe kerül a hajhosszabbítás oktatás?

Választható bővített, kedvezményes csomag ajánlatok!

 

» 2 technika + 1 teljes fej meghosszabbítása (modellen vagy babafejen) 

1 napos oktatás ára: 88.900 Ft-ért

» 4 technika + 2 teljes fej meghosszabbítása (modellen vagy babafejen) 

3 napos oktatás ára: 129.900 Ft

 Az oktatások egységesen 9.00-kor kezdődnek.

Választható csomagok

Ár

1 általad választott technika

29.000 Ft

2 technika esetén
nanogyűrűzés + hajfelvarrás mikrogyűrűvel

35.900 Ft

3 technika esetén
hőillesztéses hajhosszabbítás + mikrogyűrűs hajhosszabbítás + hajfelvarrás mikrogyűrűvel

47.900 Ft

4 technika esetén
hőillesztéses hajhosszabbítás + mikrogyűrűs hajhosszabbítás + hajfelvarrás mikrogyűrűvel + nanogyűrűzés

59.900 Ft

Az árak kezdőcsomag nélkül értendőek. 

Kezdőcsomagok
Az alábbi kezdőcsomagokat lehet megvásárolni (nem kötelező), ezt a jelentkezéskor kell jelezni.

Ár

Kezdőcsomag hőillesztéshez
Tartalma: hőillesztő gép, leszedő fogó, keratin oldó folyadék, kristály keratin, szeparátor korong, csatok, still fésű, olló

26 900 Ft

Kezdőcsomag mikrogyűrűzéshez
Tartalma: szilikonos mikrogyűrű (100 db szőke és 100 db barna), fogó mikrogyűrűzéshez, behúzó hurok és behúzó tű, csatok, still fésű, olló, hőillesztő gép

26 600 Ft

Kezdőcsomag fonatos hajfelvarráshoz
Tartalma: L alakú tű (1 db), gumis cérna (1 db), varró cérna (1 db), csatok, still fésű, olló

9 000 Ft

Kezdőcsomag gyűrűs hajfelvarráshoz
Tartalma: L alakú tű (1 db), varró cérna (1 db), fogó mikrogyűrűzéshez, behúzó hurok és behúzó tű, szilikonos mikrogyűrű (100 db szőke és 100 db barna), csatok, still fésű, olló

15 900 Ft

Kezdőcsomag nanogyűrűzéshez
Tartalma: szilikonos nanogyűrű (100 db szőke és 100 db barna), speciális fogó nanogyűrűzéshez, behúzó hurok, csatok, still fésű, hőillesztő gép

26 600 Ft

Az árak a csoportos hajhosszabbítás oktatásra vonatkoznak.

Helyfoglalási díj: 25.000 Ft, amit banki úton vagy személyesen kell befizetni a jelentkezést követő legkésőbb 8 napon belül.

A fennmaradó részt a helyszínen, az oktatás megkezdése előtt egy összegben kell kifizetni.

Korábbi résztvevőink véleménye:

Remek hangulatban telt a képzés, nagyon jól éreztem magam. Nagyon türelmesen és értelmesen magyaráztál. Sok mindent tanultam, minden kérdésre választ kaptam. Eddig is imádtam a fodrász szakmát, de úgy érzem gazdagodtam még egy nagyszerű tudással. Én már most imádom ezeket a technikákat (főleg a nanogyűrűzést). Minden kollégának ajánlani foglak! Örülök, hogy a Fanni Rád talált! Nagyon szépen köszönök mindent még egyszer!

Bigner Bettina

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, nekem nagyon fontos, hogy az ember milyen környezetben és hangulatban tud tanulni. Mindkettonek tökéletesen megfelelt az oktatás. Nagyon kedves embert ismertem meg személyedben, és nagy tudással rendelkezel amit teljes mértékben igyekeztél átadni számunkra. Én úgy érzem, hogy amit szerettem volna elsajátítani elméletben s mint gyakorlatban azt el tudtam. Bármikor örömmel mennék vissza hozzád bármilyen oktatásra. Nagyon gondolkodom a fonáson is. Száz szónak is egy a vége. Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Köszönök mindent!

Sipos Fanni

Én is itt tanultam 1 éve és csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne profi oktatásban, odafigyelésben remek hangulatban megtanulni a hajhosszabbitó szakmát is! Azóta is a szakmában dolgozom, és a profi alapokat nekik köszönhetem,hogy ma sikeres lehetek abban amit csinálok! Hálás vagyok Bíró Máriának ezért!

Deme Brigitta

Ha néhány szóval kellene jellemeznem az oktatást, a következök jutnak eszembe: profizmus, ügyfélközpontúság, remek hangulat.. Nagyon  szépen köszönöm és hálás vagyok mindenért

Algács Zita

Ezúton szeretném megköszönni Bíró Máriának (Szigetszentmiklós) a lehetőséget, hogy tovább fejlesztettem magam. Kellemes körülmények közt, ahol csak velem foglalkozott, így tökéletesen elsajátít hattam ezeket az új technikákat: nano gyűrű, micro gyűrű, fonatos hajhosszabbítás.

Szűcs Anita

Nagyon hálás vagyok, hogy nála tanulhattam meg a szerelem munkám. Immáron több, mint öt éve, és azóta is ebben dolgozom saját magamnak, sikeresen nyitottam egy kis szalont is. Nagyon köszönöm neked, hogy ilyen jól átadtad a tudásod. Csakis ajánlani tudom Marcsit, mindenben nagyon segítőkész volt a tanfolyamon, és utána is. Nem hagyott magamra, mindenben segítőkészen segített, és ha kell még mindig. Nagyon örültem a tanfolyamnak, mindent aprólékosan átvettünk, és addig nem mentünk tovább a következő feladatra, míg az nem sikerült. Nagyon türelmes (mert hozzám az kell), a tanfolyam végén kaptam egy könyvet, amiben minden le van írva a póthajakról, hajakról, ha esetleg elfelejtenék valamit, a kisokos mindig mellettem volt/van. Nagyon nagy szívvel ajánlom Marcsit, mert minden tudását átadja! És nagyon fontos, hogy ellát tanácsokkal, és nem hagy az oktatás után sem magadra. Legyen mindenkinek ez szerelem munka.

Mária

Marcsi Hajhosszabbító tanfolyamon vettem részt nemrégiben. Az oktatás fantasztikus volt, nagyon jó hangulatban zajlott. Izgultam, hogy nekem ez nem fog menni, de Marcsi profizmusa átsegített ezen a kezdeti izguláson. Nagyon sok hasznos gyakorlati tapasztalatot szereztem az oktatás alatt. Minden kérdésemre választ kaptam. Fantasztikus oktatás volt. Bátran ajánlom a tanulni vágyó knak a tanfolyamot. Ebben senki nem fog csalódni, az biztos!

Évi

Kedves Marcsi. Első körben nagyon örülök neki, hogy megismertelek, és ilyen kiváló oktatót találtam, mint amilyen te vagy. Nagyon közvetlen és türelmes voltál velem az elejétől kezdve a hajhosszabbítás oktatás alatt is, maximálisan elmondtál és meg mutattál mindent. Bármit kérdeztem, mindenre nagyon kedvesen, és őszintén válaszoltál, vagy megmutattad újra még nem ment valami, addig gyakoroltunk. Nem a kapkodásra ment a dolog mint sok helyen, hanem arra, hogy csak jó munkát adja ki mindig a kezemből. Végig nagyon figyelmes voltál. A precízségednek és annak, ahogyan át tudtad adni a szakmai lényegét, köszönhetem, hogy most 10  hónapja hajhosszabbítóként dolgozom, a vendégeim maximálisan elégedettek munkámmal. Mindenki, aki dicsérni szokta a munkámat, ezt szoktam mondani kitől és hol tanultam, mert ha nem egy ilyen kiváló szakembertől tanultam volna, akkor biztosan nem tudtam volna ilyen hamar elhelyezkedni a szakmában, és ma már egy kisebb vendég körrel rendelkezem. A mai napig bármi szakmai kérdésem van, mindig fordulhatok hozzád, és nagyon segítőkészen, amiben tudsz mindig segítesz, nagyon hálás vagyok ezért. Bárki, aki szeretni ezt a szakmát precízen megtanulni, csakis a Marcsit és a Fantastichairt tudom szívből ajánlani, mert benne nem fog csalódni.

Brigitta

A valódi tudást adó hajhosszabbítás oktatásunk nagyszerű lehetőség új ismeretek szerzésére vagy akár szolgáltatásaid kiterjesztésére.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődésedet, és jelentkezz a hajhosszabbítás oktatásra, ahol akár az összes technika elsajátítására és magabiztos tudásra is szert tehetsz!

Sok szeretettel várunk Szigetszentmiklóson található szalonunkban!