Jelenlegi hely

Afrofonás

Egyedi frizura afrofonással!

Egyedi frizura afrofonással!Mindenki vágyik néha arra, hogy kicsit megújuljon, feltűnőbb legyen vagy egyszerűen csak ne olyan, mint eddig. A hajunkkal könnyű felfrissíteni a kinézetünket, mert sokféle módja van annak, hogy változtassunk. Az egyik ilyen módszer az afrofonás. Az afrofonás drasztikus beavatkozás, mégis maradandó változás nélkül teszi egyedibbé és különlegesebbé valakinek a kinézetét. Nem kell festeni, vágni, ha megunod a fonatokat, elég csak kibontani az afrofonást és minden olyan, mint előtte volt.

Keresd meg bizalommal szalonunkat Szigetszentmiklóson és jelentkezz be afrofonásra! Az afrofonás aszerint alakítható, hogy mit szeretne a vendég. A klasszikus változat a fej teljes felületére vonatkozik, a fonatok egymás mellett, egészen a tarkóig tartanak. Természetesen van lehetőség variálni, például csak az egyik oldalon fonni vagy a hajat a tarkótól kezdve kibontva hagyni. Örömmel nyújtunk vendégeinknek tanácsadást is és segítünk megtalálni a legelőnyösebb frizurát.

Ha valami különleges megoldást keresel, de nem véglegeset, tedd egyedibbé megjelenésed és vagányabbá a frizurád afrofonással! Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken és érdeklődj szabad időpontjainkról!