Jelenlegi hely

Fonás oktatás

A fonások minden formáját és technikáját megtanulhatod nálunk.  Akár saját hajból, vagy póthaj belefonásával. Sajátítsd el a tökéletes és tartós fonási technikákat és szerezz visszatérő vendégeket.

Az oktatás babafejen történik, modellt nem kell hoznod. Minden szükséges eszközt és babafejet biztosítunk az oktatás idejére.
Az oktatásunk 1 napos

Minden tanulónknak tanúsítványt adunk az oktatás végén.

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2021/000525

 

Fonás oktatás árak!

Holland fonás póthajjal: 29000ft

Afro fonás: 39000ft

Afro + Holland: 59000ft

Afro (póthaj nélkül) + Holland: 45000ft

Twist fonás: 29000ft

Twist + Holland: 55000ft

Twist + Afro: 59000ft

Hurkolás: 30000ft

Holland + Afro + Twist: 55000ft
(2 napos)

 

Fonás kezdőknek!

A kezdő fonásoktatásunkon bárki részt tud venni, aki szeretné elsajátítani a fonás rejtelmeit. Teljesen az alapoktól veszünk miden technikát, így nem kell félned, ha még nem vagy tisztában a fonatokkal.

Képzésünk 1 napos, reggel 9:00 – 14:00 ig tart.

Az oktatás babafejen történik, modellt nem kell hoznod. Minden szükséges eszközt és babafejet is biztosítunk az oktatás idejére.

Az oktatásunk 1 napos

Minden tanulónknak tanúsítványt adunk az oktatás végén.

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2021/000525

A képzés ára: 25000ft

Az alábbi fonásokat tanítjuk meg neked a képzésünkön:

  • Sárkány
  • Vízesés
  • Hajpánt
  • Parketta
  • Halszálka

Fonás technikák: ha unod a kontyot, copfot, válts bátran! 

 

Fonás technikákFonás technikák, ha copf helyett másra vágynál, ismerkedj meg a különböző típusokkal, tanuld meg nálunk a technikákat, profi oktatóktól!

Nagyon sokan a hosszú hajukat copfba kötik, azonban egyesek egy idő után elégedetlenek ezzel a megoldással. Szeretnének más alternatívát találni a hajuk összefogására, amivel még a megjelenésüket is feldobhatják. Amennyiben Te is ráuntál már a copfra, kontyra, és ötletre lenne szükséged az új frizuráddal kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe a különböző fonás technikákat!

A hajfonás tökéletes alternatívát nyújt a copfok, kontyok helyett. A fonás technikák alkalmazásával még a megjelenésed is izgalmassá teheted. Rengeteg opció közül válogathatsz, biztosan megtalálod a számodra tetszőt. Ha kedveled a praktikus megoldásokat, és nem szeretnéd, hogy a tincsek a szemedbe lógjanak, célszerű a hajpánt fonást választanod a frizura készítéshez. Ahogy a nevéből könnyedén kikövetkeztethető, ezzel a fonás technikával a saját hajadból készíthetsz hajpántot, amivel elkerülheted a rakoncátlan tincseket. A halszálka fonást azoknak érdemes kipróbálni, akik szeretik a bohém, könnyed stílust. Extra hosszú hajnál a 4-es vagy 5-ös fonás technikákat ajánljuk, amikkel igazán látványos fonat készíthető. Különleges fonás technikának számít még a sárkány és holland fonás. Ezeket bátran lehet alkalmazni a fesztivál frizurákhoz is. A twist és afro fonás szintén szóba jöhetnek, ha valamilyen zenei fesztiválra készül az ember. Hétköznapokra ajánljuk még a vízesés fonást, ami az egyik legegyszerűbb fonás technikának számít.

Ha szeretnéd elsajátítani a technikákat, gyere el fonás oktatásunkra, amin bárki részt tud venni! Profi szakemberektől tanulhatsz, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett leszel a szolgáltatásunkkal. A fonás oktatás után másoknak is el tudod majd készíteni a látványos frizurákat. A jó hangulatú órákon rengeteg hasznos információt is megtudhatsz a technikákról. Weboldalunkon bővebben is tájékozódhatsz az oktatásról. Ha kérdéseid lennének, vagy jelentkeznél, keress minket a megadott elérhetőségeinken!

 

A fonásról és a különböző technikákról bővebben

 

fonás oktatásfonásokról bővebben, fonás igényes kivitelben, tájékozódj a részletekről, sajátítsd el nálunk a különböző típusú technikákat!

A hajfonás napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hölgyek körében. Nagyon sokféle fonási technikával lehet csodálatos és igényes frizurákat készíteni, szinte mindenki megtalálhatja az ízléséhez és személyiségéhez illő opciót. Ha Te is érdeklődsz a fonás iránt, és kíváncsi vagy a részletekre ezzel kapcsolatban, most itt a lehetőség, hogy tájékozódj a különböző fonási technikákról!

A twist egy viszonylag új típusnak számít a fonások terén. A végeredmény hasonló az afrohoz, a különbség annyi, hogy ez esetben fonás helyett csavarják a hajat. Ennél a technikánál alkalmazható színes és természetes hatású póthaj is. A hurkolás nagyon egyszerű technika, cserébe pedig rendkívül látványos végeredményt lehet elérni. A parketta fonás az egyik legnépszerűbb a technikák közül. Fiatalok körében igencsak közkedvelt, nyári fesztiválfrizurákhoz szívesen választják a lányok. Az időigényesebb technikák közé tartozik a sárkány fonás, azonban a végeredmény kárpótolja az embert, hiszen csodálatos hajkölteményt lehet így varázsolni. Ha alkalommal kapcsolatban szeretnél egyszerű és látványos frizurát készíteni, célszerű a vízesés fonást választani. Létezik nem csupán látványos, hanem praktikus fonási technika, ez pedig a hajpánt elnevezésű eljárás. Amennyiben ezt választod, biztosan nem fogsz bosszankodni a szemedbe lógó tincsek miatt. A halszálka fonással pedig igazi bohém, hippis megjelenést kölcsönözhetsz magadnak. Sok menyasszony választja szívesen esküvői frizuraként is.

A négyes és ötös fonás a hagyományos, közismert technikákhoz képest sokkal látványosabbak. Hosszú hajjal rendelkezőknek érdemes kipróbálniuk ezek közül valamelyik típust.

Nálunk lehetőséged van elsajátítani több technikát is a fonás oktatás keretein belül. Profi szakemberektől tanulhatsz, érdemes fejlesztened a tudásod, kézügyességed, hogy másoknak és magadnak csodálatos frizurákat készíthess. Bővebb információkért fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a rendelkezésedre.