Jelenlegi hely

Gyik

Mennyi hajat vásároljunk hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz?

Hajhosszabbításhoz átlagosan 100-120gr hajra van szükség. De vékonyszálú haj esetén ennél kevesebb mennyiség is elegendő. Dús, vastagszálú haj esetén több hajra van szükség.

 

Hajhosszabbítás, hajdúsítás esetén mennyi ideig maradhat fent a haj?

Ideális hordási idő 2-3 hónap. Függ a saját haj növekedésének mértékétől. Leszedés után a póthajat többször vissza lehet rakni. Mennyi ideig hordható a póthaj? Megfelelő ápolás mellett 1,5 - 2 évig hordható.

 

Mennyi időt vesz igénybe a hajhosszabbítás felrakása?

A tincses hajhosszabbítás - dúsítás időtartama: 2 - 4 óra Hajfelvarrás időtartama: 1 - 1,5 óra.

 

Kinek ajánlott a hajdúsítás?

A hajdúsítás kiválóan alkalmas vékony szálú, ritka hajak tömegnövelésére. A dúsításhoz szükséges póthaj mennyisége általában 60 -70gr haj. Természetes megoldás, észrevétlen a saját hajban.

 

Hogyan kezeljük a hosszabbított hajat?

Ami nagyon fontos, hogy közvetlen hő ne érje az illesztéseket, valamint kémiai anyagokat ne használjunk a tincsek illesztésénél. Ha ezt a két dolgot nem tartjuk be felolvad az illesztés felbomlik vagy lecsúszik a tincs. Hajhosszabbítás után a feltést vagy a dauerolást érdemes szakemberre bízni.

 

Hogyan ápoljuk a póthajat?

A póthaj ápolása nagyon fontos. Erről bővebben írtam a póthaj ápolása menüpont alatt.

 

Lehet festeni, vasalni, formázni a póthajat?

Természetesen lehet festeni, színezni, a póthajat de érdemes szakemberre bízni. Fontos hogy az illesztett részekre ne tegyünk pakolókrémet, balzsamot, mert megcsúszhatnak a tincsek. Hajvasalásnál is vigyázni kell az illesztett részekre hogy hő ne érje.

 

Kinek nem javasolt a hajhosszabbítás, hajdúsítás?

Nem javasolt a hajhosszabbítás erősen hulló hajnál, érzékeny, beteg, allergiás fejbőr esetén.