Ha mindig az egyenes haj volt az álmod, de kicsit tartasz a tartós hajegyenesítéstől, akkor olvasd el alábbi cikkünket, mert most segítünk neked eloszlatni az ezzel az eljárással kapcsolatos tévhiteket, és adunk pár tippet, hogy miért is érdemes kipróbálnod a tartós hajegyenesítést.

Akinek göndör, vagy akár csak kicsit is hullámos haja, esetleg nehezen kezelhető, az valószínűleg legelőször a hajvasalóhoz nyúl, ha szeretné kiegyenesíteni a haját. Ha kellő odafigyeléssel használjuk a hajvasalót, nem minden nap használjuk, akkor nem károsítja a hajszerkezetet.

A kellő odafigyelés azt jelenti, hogy minden egyes használat előtt nagyon fontos a haj megfelelő hővédelme. Soha ne használd a hajvasalót a megfelelő hővédő termék használata nélkül, hiszen ezzel megóvhatod hajad szerkezetét az esetleges sérülésektől, kiszáradástól. Ne használd minden nap a hajvasalót, hiszen ezzel is nagy mértékben károsíthatod a hajad, amit később csak nehezen, professzionális segítséggel fogsz tudni helyreállítani. Próbáld ki inkább a tartós hajegyenesítést.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Mi is az a tartós hajegyenesítés?

Ez egy olyan eljárás, amely segít akár hónapokra is tartósan egyenessé tenni a hajat, amely ezáltal sokkal fényesebb, puhább tapintású, és könnyebben kezelhető lesz. Nem kell napi szinten vasalni a hajat, így otthon sem lesz már vele többet gondod. A kezelés hatására új kötések keletkeznek a hajban, amely ezáltal látványosan egészségesebb is lesz.

Ismerd meg a Cocochoco tartós hajegyenesítés luxus világát!

A Fantastichair Hajstúdióban a Cocochoco keratinos tartós hajegyenesítő termékekkel készítjük el vendégeink tartósan egyenes álom frizuráját, ami nemcsak valóban egyenessé teszi a hajat, de a benne található különleges összetevőknek köszönhetően kimagasló ápolást is biztosít. A hajegyenesítő termékek nem tartalmaznak formaldehidet, amelyet korábban fixáló folyadékként alkalmaztak.

Olyan különleges összetevőket tartalmaz viszont, mint a keratin, amely megvédi a haj szerkezetét, milyen táplálja a hajat, így akár még sérült hajszerkezet esetén is biztonsággal alkalmazható.
A benne található Holt-tengeri tápláló kivonatok, és egyéb ápoló összetevők segítenek megőrizni a haj egészségét, visszaállítják annak természetes hidratáltság i szintjét, selymessé és puhává teszik a hajat.

Hogyan zajlik a Cocochoco keratinos tartós hajegyensítő kezelés?

Mint azt már korábban is említettük, a kezeléshez nincs szükség fixáló folyadék használatára, kizárólag egy mélytisztító sampont használunk, valamint magát a hajegyenesítő keratint. A mély tisztító samponra azért van szükség, hogy megnyissuk a Cuticulát, és a hajegyenesítő folyadék könnyen tudjon a hajszerkezet mélyére hatolni. Ez az eljárás nemcsak kíméletes, de sokkal időtakarékosabb is, mint a hagyományos hajegyenesítő kezelések. Bármilyen haj típuson alkalmazható, akár még az előzetes kémiai kezelésen (pl. hajfestésen) átesett hajak esetében is. A haj hosszától, és annak állapotától függően a kezelés 1,5-3 órát vesz igénybe.

Miután alaposan megmostuk a haját a mélytisztító samponnal, és felvittük a keratinos haj egyenesítő folyadékot, egy 220 °C-ra felmelegített hajvasaló segítségével átvasaljuk a hajat, ezzel biztosítjuk a valóban tartós eredményt, a haj nedvességtartalmának megőrzését, csillogását és puhaságát.

Meddig tart a kezelés hatása?

A pontos utasítások betartása mellett a haj 3-4 hónapig garantáltan tartósan egyenes, gyönyörű és könnyen kezelhető marad.

Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy kipróbáld a tartós hajegyenesítést, akkor itt az idő! A keratinos tartós hajegyenesítő kezelésnek köszönhetően hajad nem csak egyenes, de selymesen puha, csillogó és szuper egészséges is lesz.

Ha Te is szeretnéd, hogy frizurád olyan legyen, amilyennek mindig is szeretted volna, szeretettel várunk a Fantastichair Hajstúdióban, ahol megalkotjuk álmaid frizuráját!

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!