Jelenlegi hely

Hajfelvarrás

A hajfelvarrás menete

Hajfelvarrás (fonattal, mikrogyűrűvel)Hajfelvarrás (fonattal, mikrogyűrűvel)

A haj színét a sajátunkhoz kell igazítani, ami még a felvarrás előtt megtörténik. A legkönynyebb a szőke, a fekete és a barna hajat összehangolni, a vörössel viszont lehetnek gondok, hiszen nehéz eltalálni azt a színt, amellyel ugyanaz az árnyalat elérhető.

Első lépésként saját hajból vékony fonatot készítenek a tarkó közelében, majd fölfelé haladva a haj dússágától függően még 2-3, esetleg 4 hasonló fonat következik. Ezekhez a fonatokhoz varrják hozzá a már előre szálanként feldolgozott hajat. Általában nem fáj ez a művelet, de kicsit kellemetlen. Ha elkészült a frizura, ne ijedjünk meg, a tükörben még mindig saját magunkat látjuk.

 

Hajfelvarrás (fonattal, mikrogyűrűvel)Először kicsit furcsa az érzés, hiszen mégiscsak nehezebb terhet cipelünk a fejünkön, mint azelőtt. A fejbőrünk azonban napról napra egyre inkább megszokja az új vendéget. Az első éjszaka még kicsit fáj és viszket a fejbőr, másnapra azonban elmúlik a fájdalom. A haj növekedésének mértékétől függően két-három havonta le kell szedetni a hajat, majd újra felvarrni, hiszen a fonatok lenőnek.

A felvarrott haj általában egy- másfél évig marad egészséges.

 

 

Mikrogyűrűs hajfelvarrás

Nem a saját hajból készült fonatra, hanem a hajtőre sorban felhúzott szilikonos mikrogyűrűkre kerül a varrás. Jobban a fejhez símul a tressz mint a hagyományos hajfelvarrásnál, ezért természetesebb és esztétikusabb hatást érünk el.

 

 

A hajfelvarrás előnyeiről röviden

A hajfelvarrás előnyeiről rövidenManapság a hajhosszabbítás igen nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül, hiszen pár óra alatt bárki új külsővel tündökölhet a hétköznapokban. Az eljárást különböző technikák szerint szokták megvalósítani a szakemberek, amelyek közül a hajfelvarrás az, amit a leggyakrabban alkalmaznak.

A hajfelvarrás főként annak köszönheti a kedveltségét, hogy egyáltalán nem roncsolja a vendég eredeti haját, ugyanis az eljárás alkalmazásához semmilyen vegyi anyagra és hőterhelésre nincs szükség, így a hajfelvarrás által azok számára is elérhető a hajhosszabbítás, akik gyengébb, könnyen roncsolódó hajszálakkal rendelkeznek.

A hajfelvarrás során létrejött illesztések nem érzékenyek a hőhatásokra, tengervízre és a gyümölcssavas samponokra, ennek köszönhetően nem kell igazodni, kompromisszumot kötni a hajápolással kapcsolatban, és a tengeri fürdőzésről sem kell lemondani!

Ha további információkra van szükséged a hajfelvarrással kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!