Jelenlegi hely

Hajhosszabbítás oktatás

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI HAJHOSSZABBÍTÁS OKTATÁS !

Nem csak fodrászoknak! Barátságos légkörben, egyéni, vagy kis csoportos oktatás keretében!

Több éves szakmai gyakorlattal rendelkező fodrász - hajhosszabbítótól tudjátok megtanulni a tökéletes és kényelmes hajhosszabbítási technikákat.

EGYEDI AJÁNLAT!

Tanulj meg egyszerre legalább négy hajhosszabbítási technikát és  

10% KEDVEZMÉNYT adunk a  teljes kezdő csomag árából!

A kezdő csomag tartalmazza mind a 4-technikához szükséges kelléket. 

  • hajfelvarrás fonattal
  • mikrogyűrűzés
  • mikrogyűrűs hajfelvarrás
  • hőillesztés
  • nanogyűrűzés

 A képzés elvégzése után Tanusítványt adunk.

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2021/000525

További részletekért katt ide  hajhosszabbitas-kepzes 

 

Hajhosszabbítás oktatás a legmagasabb színvonalon? Válaszd egyéni oktatásunkat! 

hajhosszabbítás oktatásManapság több helyen is elérhető a hajhosszabbítás oktatás. Egyeseknek fontos, hogy a választékból azt a szolgáltatót találják meg, ami nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a tanulás hatékonyságára. Amennyiben Neked is hasonlóak az elvárásaid, és igazi profi szakembertől sajátítanád el a technikákat, ne kutass tovább, mert megtaláltad az ideális helyet a tanuláshoz!

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, és szeretnénk, ha minél több felkészült, gyakorlott szakember gondoskodna a jövőben a tökéletes frizurákról, a hajhosszabbítás oktatás során a maximumot nyújtjuk. A tanulás hatékonyságát az egyéni oktatás alapozza meg, hiszen így minden figyelem a tanulóra összpontosul. Ez óriási segítséget nyújt a tananyag feldolgozásában, a technikák elsajátításában, így pedig nem jelenthet kihívást a legjobb szakemberré válni. Az egyéni hajhosszabbítás oktatás egy kiváló alternatíva ahhoz, hogy végre megismerkedhess a különböző eljárásokkal, nem érdemes kihagynod ezt a tanulási lehetőséget.

Legyen szó továbbképzésről, szolgáltatás bővítésről, a hajhosszabbítás oktatás bármilyen esetben szóba jöhet. A befektetett idő, energia és pénz mindenképp meg fog térülni, és a vállalkozásod előnyére válik, ezért mindenképp tanácsos belevágni a tanulásba. Az órák izgalmasak, minden olyan hasznos információt megtudhatsz a technikákról, amik később nélkülözhetetlenek a minőségi végeredményhez. A kellékeket, alapanyagokat biztosítjuk a tanuláshoz, nem kell semmit magaddal hoznod. A tanfolyam után is bátran kereshetsz minket tanácsadásért, mi folyamatosan elérhetők vagyunk.

Az egyéni hajhosszabbítás oktatás a legjobb választás a tanuláshoz, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett leszel! A tanfolyam elvégzése után egy tanúsítvánnyal leszel gazdagabb, ami igazolja, hogy részt vettél a képzésen. A hajhosszabbítás oktatás kedvező áron érhető el, ezért anyagi szempontból is jól járhatsz velünk. Ha szeretnél jelentkezni vagy bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

 

Hajhosszabbítás oktatásunkon Te is bővítheted a tudásod egy új szakmához!

 

Aki frizura készítésével szeretne foglalkozni, nem csak fodrásznak tanulhat, hanem hajhosszabbítással is foglalkozhat. A profi módon történő hőillesztés, gyűrűzés és az egyéb hajhosszabbítási technikák is szakmai tudást igényelnek, amit már egy hajhosszabbítás oktatáson is meg lehet szerezni.

Az újrainduló hajhosszabbítás oktatásunkon nem csak fodrászokat várunk, de azokat is szívesen látjuk, akik kifejezetten ezt a szolgáltatást szeretnék a későbbiekben gyakorolni. Az oktatáson szerzett ismeretek már elegendőek ahhoz, hogy a leendő vendégeinek valóban színvonalas szolgáltatásokat nyújtson. Rengeteg a kontár, magát szakembernek nevező egyén, akik nem értenek ahhoz, amit csinálnak és a gyanútlan vendégeket félrevezetik. 

Fordulj hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődésedet, és jelentkezz a hajhosszabbítás oktatásra,ahol akár az összes technika elsajátítására és magabiztos tudásra is szert tehetsz!

 

Hajhosszabbítás oktatás: Ha kipróbálnál valami újat vagy bővítenéd ismereteidet

 

Manapság hihetetlenül sokan döntenek a hajhosszabbítás mellett. Nem is csoda, hiszen ki szeretne hónapokat várni arra, hogy csodás hosszú hajkoronája legyen, amikor már pár óra alatt is megkaphatja?

Te is imádod a hajhosszabbítást, de nem csak viselni, hanem csinálni is szeretnéd? Akkor a hajhosszabbítás oktatás Neked való, ehhez pedig még csak fodrásznak sem kell lenned! Lehet ez akár a kreatív új hobbid is, hidd el, a barátnőid is nagyon fognak örülni neki, nem kell sokáig keresgélned, sok jelentkező akad majd a gyakorláshoz! Ha pedig már eddig is a hajszobrászat volt a hivatásod, akkor rengeteg új vendéget szerezhetsz, és meglévőt örvendeztethetsz meg, ha részt veszel a hajhosszabbítás oktatásunkon!

Gyere el Te is a hajhosszabbítás oktatásomra, ahol egyénileg csak rád figyelek és veled foglalkozom. Ha kérdéseid lennének, keress bátran a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!