Jelenlegi hely

Hőillesztés

Hőillesztéses hajhosszabbítás

Első lépésként a saját hajat apró tincsekre szedik, majd tincsenként kerül hozzáillesztésre a póthaj. A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz.

 

Hőillesztés

HőillesztésAkár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legkímélőbb és legtermészetesebb módszer.

Keratinos hőillesztés általi hajhosszabbítás eltávolítása.
A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet. Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában. Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók.

 
Előnye: szinte teljesen természetes hatású módszer. A hőillesztéshez kristálykeratint használok, amely a legtartósabb ragasztó!
 
Hátránya: minden leszedésnél és újra rakásnál rövidül a haj, mivel a leszedés során sérült hajvéget újra kell keratinozni.

 

Hőillesztéses hajhosszabítást szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

A legtermészetesebb módszer, hogy hajad még hosszabb és dúsabb legyen!

hajhosszabbításTeljesen érthető, ha valaki nem akar évekig várni arra, hogy igazán hosszú hajkoronája legyen, vagy csak egyszerűen nem elégedett a jelenlegi frizurájával. A dús, hosszú hajkorona máig a legigézőbb és legkedveltebb viselet. De mi az a technika, amivel bárki hamar magáénak tudhat egy ilyen frizurát? A választ a kérdésre a hőillesztéses hajhosszabbítás jelenti, aminél kevés természetesebb módszer van a szakmában!

Az ilyen típusú hajhosszabbítás tincsekkel történik. A felhasznált póthaj tincsek töve keratinnal kerül bevonásra, így a tincsek hő segítségével kapcsolódnak az eredeti hajhoz. A keratin ugyanis a hő hatására megköt, és biztonságos, stabil tartást eredményez. Ebből következően, nem kell félned, hogy kihullanak az új tincsek, vagy roncsolódik eredeti hajad, ez a hajhosszabbítás ugyanis a lehető legkímélőbb is egyben! A póttincsek pedig még akkor sem tapinthatók ki, ha beletúrsz a hajadba!

Szalonunkban ráadásul egyedülállóan kedvező árú a hajhosszabbítás. Ha szeretnél még többet megtudni erről a gyors, hatékony és mindenféle kellemetlenséget mellőző eljárásról, akkor lépj velünk kapcsolatba bármelyik elérhetőségünkön!