Jelenlegi hely

Holland fonás

A holland fonás nőies vagy vagány is lehet!

Holland fonásA hajfonásnak sokféle típusa létezik, az egyik ezek közül a holland fonás. A holland fonásból készülhet egy vagy kettő, de több copf is. Van a két oldalra fonott copfnak egy olyan változata, amit bátran hordhatnak nők is, nem fognak tőle kislánynak tűnni. Nagyon divatos, nőies hajviseletről van szó, ami ráadásul praktikus is, mert a haj össze van fogva, nem lóg az arcba, nem melegít és nem akadályoz semmiben. Ez a francia fonás egyik változata azzal a különbséggel, hogy a tincseket alul kell keresztezni.

A holland fonás akkor mutat igazán jól, ha a fonatok szép hosszúak. Ezt ma már póthajjal gond nélkül meg lehet oldani. A póthaj felhasználása nemcsak azért előnyös, mert a haj hosszát anélkül lehet változtatni, hogy az művinek nézne ki, hanem azért, mert fel lehet dobni színes tincsekkel is a fonatot.

holland fonás a választott póthaj jellegétől függően lehet nőies és lehet vagány is. A fesztivál szezonra és alkalmakra is tökéletes, feltűnő, mégis igényes frizura! Bátran tedd fel kérdéseidet, és jelentkezz be hozzánk!

 

Stílusos, vagány frizura zavaró hajszálak nélkül: a fordított parkettafonás

Stílusos, vagány frizura zavaró hajszálak nélkül: a parkettafonásSzeretnéd követni a legújabb trendeket a frizuráddal, de közben kényelemre és egyszerű kezelhetőségre is vágysz? A fordított parkettafonás pontosan ezeket az igényeket elégíti ki! A fordított parkettafonás a 2018-as év egyik legkülönlegesebb és legstílusosabb frizurája, modernitása és erőteljes, pezsgő megjelenése pedig garantáltan nem fog megkopni az előttünk lévő naptári évben sem!

A hajfonás gazdag, sok száz éves hagyományának legújabb változata zenészek, táncosok és élsportolók körében is kifejezetten népszerű, hiszen egyszerre biztosít praktikus, kényelmes és vagány viseletet. A fordított parkettafonás megszabadítja viselőjét a máskülönben a szemébe logó hajszálaktól és a folyamatos igazgatás okozta frusztrációtól. A haj teljesen egyedi igényeknek megfelelően is befonható, ráadásul remekül párosítható a hajhosszabbítással is.

A fordított parkettafonás készítése szalonomban most rendkívül kedvező ajánlat keretében vehető igénybe! Ha szeretnél többet megtudni erről a friss és divatos viseletről, vagy már el is határoztad magad, és egyből időpontot foglalnál, bátran keress fel elérhetőségeimen!

Szeretsz kitűnni a tömegből? A holland fonás póthajjal és póthaj nélkül is még egyedibbé tesz!

Újra nagy divat a fonott haj, de a holland hajszobrászok még tudtak csavarni rajta egyet. A holland fonás póthajjal és póthaj nélkül is hódít az idei hajtrendek terén! Te is szereted a különleges dolgokat, és ez a frizuráidnál sincs másképp? Akkor a holland fonást Neked találták ki!

Ha nem igazán rajongsz a póthajért, mert nem a Te stílusodat tükrözi, akkor sem kell lemondanod a legújabb hajdivatról. Választhatsz két copfot a fonásra vagy csak egy kisebb fonatot a fejtetődön. De bármelyik mellett is dönts, a holland fonás póthajjal és póthaj nélkül is nagyon mutatós és egyedi frizurát ad neked, ami ráadásul tartós is. Ajánljuk akár különleges alkalmakra is, a siker garantáltan nem marad el!

Ne csak a fotókat nézd vágyakozva, gyere el hozzánk és mi megcsináljuk Neked ezt az igazán trendi és stílusos frizurát, ráadásul a holland fonást póthajjal és póthaj nélkül is kérheted! Ha bármilyen kérdésed lenne, keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén!