Jelenlegi hely

Rólunk

Bíró Mária„A Fantastichair Hajstúdió megálmodója.”

Üdvözöllek szalonom weboldalán! Bíró Mária vagyok szalontulajdonos, fodrász és okleveles hajhosszabbító. Szenvedélyem a hajhosszabbítás, mely az évek alatt fő profilommá vált. Munkám során Vendégeim elégedettsége a legfontosabb, melyet magas minőségű anyagokkal és hajakkal, nem utolsó sorban pedig több éves szakmai tapasztalattal biztosítok. Szívvel-lélekkel végzem munkám, hiszen számomra ez nem csupán munka, hanem egy életre szóló hivatás. Célom, hogy minden nő számára elérhető legyen az, ami a nőiesség szimbóluma: a gyönyörű haj. Ennek megfelelően a szalon árait úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek szolgáltatásaink anélkül, hogy a minőség rovására menne. A szalon szolgáltatásain túl fonás, illetve hajhosszabbítás oktatással is várunk, ahol profi oktatóktól tanulhatod meg a szakma csínját-bínját. Várunk Szigetszentmiklóson hajhosszabbítással, fodrászati szolgáltatásokkal, egyedi fonások készítésével, valamint oktatásokkal!

Kiváncsi vagy referenciáimra?

TEKINTSD MEG MUNKÁIMAT

 


 Csapatunk 

 

Újvári Adrienn„Az egyedi hajfonások és a gyönyörű sminkek szakértője.”

Üdvözöllek, Újvári Adrienn vagyok hajfonó és sminkes. Szakmámban 4 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, ami mellett jelenleg fodrászatot is tanulok. Fontos számomra az egyediség, amelyet a fonásban találtam meg. Akár nőként vagy akár férfiként szeretnél fonást készíttetni, nagy örömmel segíted a hozzád leginkább illő színt és fazont kiválasztani. Számtalan típusú hajfonás elkészítésében állok rendelkezésedre, mint például a holland, az afro vagy a twist fonás. Ha pedig egy különleges alkalomra készülsz, vagy csak szeretnél kilépni a komfortzónádból, akkor egy csodaszép sminkkel is fel tudom dobni külsődet. Jelentkezz be hozzám, ha egy egyedi hajfonással vagy egy csodás sminkkel szeretnél tündökölni! Addig is tekintsd meg eddigi referenciamunkáimat:

 

                                               Munkáim:

 

 


 

 

 Ivicz Niki„Az álomszép frizurák megalkotója.”

Üdvözöllek, Ivicz Nikolett vagyok és fodrászként dolgozom. 2021 májusában fejeztem be tanulmányaimat a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumban, ahol gyakorló fodrász képesítést szereztem. Ez idő alatt számos szakmai versenyen indultam, melyeken első helyezést értem el. Tanulmányaim során elsajátítottam a férfi és női hajvágáson felül a különböző festési technikákat, a konty és az alkalmi frizura készítését, valamint a sminkelést is. Az iskola mellett hajfonóként dolgoztam egy pesti stúdióban, így a hajfonások sem jelentenek gondot számomra. Már kisgyermekkorom óta álmodtam arról a pillanatról, ami idén bekövetkezett: fodrász lettem. Célom, hogy a fodrász szakmában a legjobbak közé tartozzak, illetve folyamatosan új trendeket és technikákat szolgáltassak Vendégeimnek. Jelentkezz be hozzám, ha egy trendi frizurára vágysz, és még nem találtad meg álmaid fodrászát! Szívesen állok rendelkezésedre. Vigyor Addig is tekintsd meg eddigi referenciamunkáimat:

                                         Munkáim: