Egy szép, precízen és kreatívan elkészített fonat mindig megállja a helyét, legyen szó hétköznapi hajviseletről, alkalmi frizuráról, vagy egy különleges eseményről. Ha te is szeretnéd megtanulni a tökéletes fonás titkát, akkor olvass tovább, mert következő cikkünkben a sok érdekesség mellé egy remek lehetőséget is ajánlunk neked.

A haj fonás napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és már nemcsak a hölgyek körében, hanem a férfiak is előszeretettel választják ezt a frizurát. Praktikus, kényelmes, mégis mutatós. A fonás már régen túlmutat az egyszerű technikákon, illetve a nagymamáink által annyira szeretett sima hármas fonáson. Rengeteg variáció és lehetőség létezik, használhatsz hozzá kiegészítőket, akár póthajat vagy díszeket, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Milyen a jó fonás?

A tökéletesen elkészített fonat elkészítésénél több szempontot is figyelembe kell venni. Milyen alkalomra készül, milyen a vendég haja (vagy, ha magunknak készítjük, akkor a sajátunk), és ezekhez mérten kell kiválasztani a technikát, valamint szükség esetén a hajformázót. Figyelni kell a hajas fejbőrre, hogy ne emeljük ki azokat a részeket, amelyeket egyébként sem szeretnénk láttatni.

Nem mindegy, hogy mennyire erősen vesszük fel a tincseket, hiszen a cél, hogy az elkészült frizura minél tovább tartson. Ehhez természetesen használni kell hajformázót is, hogy a kósza szálakat a helyükre tegyük.

Jöhet egy kis kreativitás?

Hármas fonást valószínűleg mindenki tud készíteni, de mi a helyzet a bonyolultabb, kreatívabb fonatokkal? Egy sima egyszerű holland fonást is fel lehet dobni, ha a fordított verzióját készítjük el. Mindenbe lehet egy kis csavart tenni, ettől csak még egyedibb lesz az elkészült frizura.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Tanuld meg egészen az alapoktól, hogyan készül a tökéletes fonás

Legyünk őszinték, hajat fonni nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Szükség van hozzá egy jó adag kreativitásra, és még több kézügyességre és odafigyelésre. Ha te is szeretnéd megtanulni, hogyan is kell igazán jól, tartósan is könnyedén fonott frizurákat készíteni, akkor nálunk erre lehetőséged van! Hajfonás oktatásunkat úgy állítottuk össze, hogy fodrászoknak, illetve magánszemélyeknek is meg tudjuk tanítani, hogyan is készül a tökéletes fonat. 1 napos workshopunkon sokféle népszerű fonási technikákat tanítunk, többek között:

» Holland fonás

» Fordított holland fonás

» Twist technika

» Parketta fonás

» Afro fonás

» Hurkolás

» 4-es és 5-ös fonás

» Hajpánt fonás

» Vízesés fonás

» Sárkány fonás

Mivel kell készülnöd?

Csak a tudásszomjadra lesz szükség, minden mást mi adunk. Nem kell modellt, vagy eszközöket hoznod, mi minden szükséges eszközt és babafejet biztosítunk! Oktatásainkon mindig remek a hangulat, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező profi szakemberektől tanulhatod meg a tökéletes fonat elkészítésének mindent trükkjét és technikáját.

Jelentkezz te is fonás oktatásunkra, és tanuld meg a tökéletes fonat elkészítésének titkát. Sok szeretettel várunk téged is Szigetszentmiklóson, a Fantastichair Hajstúdióban!

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!