Télen nemcsak a hideg, csapadékos is borongós idő köszönt be, hanem ezzel együtt a sapkás szezon is. Ilyenkor egy kicsit hajlamosabbak vagyunk kevesebbet törődni a hajunkkal, mint egyébként kellene. Elmaradnak a hajmosás utáni pakolások, csak szeretnénk minél hamarabb bebújni a jó meleg ágyba egy hosszú, fárasztó nap után. Van azonban néhány dolog, amit, ha ilyenkor megteszel a hajadért, rendkívül hálás lesz érte. Mondjuk is mi az, és még néhány remek karácsonyi ajándék tippet is adunk.

Télen a hajnak nemcsak az időjárás viszontagságaival, a hideggel, az esővel és a széllel szemben kell védettnek lennie, hanem bizony bent a meleg lakásban, a fűtés okozta száraz levegővel szemben is.
Ilyenkor is kiemelten fontos, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is tápláld a hajat, és ne feledkezz meg a napi megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem. Télen ezt amúgy is hajlamosak vagyunk elfelejteni, de hidd el, a hajad mellett a bőröd is rendkívül hálás lesz érte.

Téli és nyári hajápolás – mi a különbség?

Míg télen leginkább a száraz, benti levegő és a fűtés okozza a legtöbb problémát, addig nyáron a napsütés, az UV sugarak, valamint a sós és a klóros víz az, ami a leginkább károsíthatja a hajat. Télen a sapka viselésétől hamarabb zsírosodik a haj, míg nyáron inkább a túltisztítás a jellemző, hiszen strandolás, napozás után általában többször mosunk hajat, mint normál esetben. Nyáron érdemesebb könnyed hidratáló termékeket választani, télen pedig előkerülhetnek a tápláló, hatóanyagokban gazdag maszkok is.

Tökéletes ápolás professzionális környezetben

Manapság szinte végtelen számú szalonkezelés közül választhatsz, melyek segítenek megőrizni hajad egészségét a téli szezonban is. Szerkezetépítő kezelések, mélyhidratáló kezelések, de akár választhatod sérült haj esetén a szerkezet helyreállító kezeléseket is. Ezeket igénybe lehet venni szolgáltatásokba építve is, vagy akár külön kezelésként is. Ha egy kis extra törődésre van szüksége hajadnak, egy-egy ilyen kezelést mindenképpen ki kell próbálnod.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

A száraz, töredezett haj fénytelen, és már ránézésre is látszik, hogy nem egészséges. Az otthoni praktikák sajnos nem minden esetben oldják meg ezt a problémát, ezért mi, a Fantastichair Hajstúdióban két különleges kezelést alkottunk meg a töredezett, károsodott haj számára.

Mit jelent a hajszerkezetépítés?

Ez egy olyan professzionális kezelés, amely látványos eredményt hoz már az első alkalom után is. Az egyik legfontosabb alkotóeleme a botulin, ami a sérült hajréteget állítja helyre. A kezelés után a haj visszanyeri természetes fényét, puha tapintású, hidratált, és egészséges lesz. Azonnali megoldást jelent a száraz, töredezett, szálkásodásra hajlamos hajra, de eredményesen alkalmazható a szőkítés, vagy egyébként kémiai hatás által károsodott hajon is. Vendégeink egyik kedvenc kezelése, nem véletlenül, hiszen tényleg látványos, és tartós eredményeket garantál.

Milyen hajszerkezetépítő kezelések közül választhatsz a Fantastichair Hajstúdióban?

» Botox Hairgold hajszerkezet újraépítő kezelés

Vendégeink egyik kedvenc kezelése, amely egy olyan egyedülálló professzionális hajszerkezet újra építő kezelés, amelyet kifejezetten a töredezett, vékonyszálú, gyenge és tartás nélküli haj számára ajánlunk. Mikor távozol a fodrászszékből, hajad újra puha, selymes tapintású, könnyen kezelhető, és a ragyogóan fényes lesz. Igazi botox hatás a hajnak, amely a kezelésnek köszönhetően visszanyeri természetes egészségét és hidratáltságát. Póthajjal rendelkező vendégeinknek és bátran ajánljuk ezt a kezelést, hiszen könnyedén megnövelhetjük vele a póthaj élettartalmát, és minőségét.

» Raywell Shine Hyaluronsavas hajkezelés

Másik nagy kedvencünk ez a különleges hyaluronsavas kezelés, amely belülről tölti fel a hajszerkezetet. Ezüst pigmentet tartalmaz, amely rendkívüli fényt kölcsönöz a hajnak. Azonnali megoldást jelent a vékonyszálú, tartás nélküli, elgyengült, valamint gubancos haj számára. A kezelés hatására a hajszálak megvastagodnak, ragyogó és csillogó lesz tőle a frizura.

Ha éppen a tökéletes karácsonyi ajándékot keresed a párod, barátnőd vagy anyukád számára, az egészséges hajnál nincs is szebb ajándék.

Válaszd különleges ajándékutalványunkat, és ajándékozz egészséges hajat karácsonyra! Ajándékutalványunk minden szolgáltatásunkra beváltható, így biztosan megtalálja majd azt, amire hajának a leginkább szüksége van, vagy amit ő maga már régóta szeretne kipróbálni.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!