Ha szeretnéd megtanulni az alap fonás technikákat, vagy szeretnéd már meglévő tudásodat bővíteni, új technikákat tanulni, akkor van egy szuper hírünk, február 18-án, alap fonás workshopunkon mindenre lehetőséged lesz!
A különféle fonatok reneszánszukat élik, legyen tél vagy nyár, egyaránt nagyon népszerű, és praktikus hajviselet. Praktikus, mert akár a hajmosási idő is kitolható vele, több napig is tartós marad, és minden alkalomra tökéletes választás lehet.

Ha te is szeretnéd megtanulni a legnépszerűbb alap fonás technikákat, melyek segítségével új, népszerű szolgáltatást vezethetsz be szalonodban, akkor jelentkezz még ma soron következő workshopunkra! Az egy napos oktatáson mindenre megtanítunk, ami a tökéletes fonott frizura elkészítéséhez szükséges.

Időpont:

2023. február 18. szombat 9.00-14.00-ig

Ára: 40.000 Ft

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Milyen technikákat sajátíthatsz el?

» Holland fonás

» Francia fonás

» Hajpánt fonás

» Halszálka fonás

» Vízesés fonás

» Szívecske fonás

Az oktatáson babafejeken fogjuk bemutatni, illetve gyakorolni a különböző technikákat, így nem kell semmit sem magaddal hoznod, mi mindent biztosítunk, amire csak szükséged lehet.

Oktatónk: Bíró Mária

„Bíró Mária vagyok, és már hosszú ideje foglalkozok hajfonatok készítésével és oktatásával. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a tanulást, hiszen ez a siker egyik alappillére. Saját szalonomban a hajfonások készítése mellett hajhosszabbítással is foglalkozom. Munkám során arra törekszem, hogy a lehető legtökéletesebb frizurát alkossam meg vendégeim számára. Számtalan fonási és hajhosszabbítási technikát sajátítottam el az évek során, melyeket át szeretnék adni másoknak is. Az elkövetkezendő fonás workshop keretében Te is megtanulhatod mindazt, ami a tökéletes fonat elkészítéséhez szükséges.”

Családias, barátságos környezetben, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóval, és rengeteg izgalmas fonás technikával várunk workshpunkon! A nap végén nemcsak hasznos tudással, hanem egy oklevéllel és gazdagabb leszel. Kávéval és sütivel is készülünk, hogy igazán jó legyen a hangulat! 

Ne habozz, a helyek gyorsan fogynak! Jelentkezz még ma, és tanulj meg olyan technikákat, melyekkel csodálatos fonott frizurákat készíthetsz vendégeidnek!

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!