Tisztában vagy az alapfonásokkal, de szeretnéd ezt a tudást bővíteni? 

Van számodra egy jó hírünk: XX-én elmélyítheted tudásod a fonások világában. Lesd el a profi hajfonás titkait tapasztalt szakemberektől!

A fonás manapság egyre népszerűbb, és ez nem csak a nők körében jellemző. Korábban leginkább a meleg időszakokban volt igen kedvelt a hajfonás, ám mára ez megváltozott. Évszaktól függetlenül alkalmazhatóak a különféle fonási technikák, hiszen rendkívül kényelmesek és praktikusak akár télen is. Ha többet szeretnél tudni, mint egy egyszerű parketta fonás, akkor Neked lett kitalálva workshopunk!

Az oktatóról

Bíró Mária vagyok, és már hosszú ideje foglalkozok hajfonatok készítésével és oktatásával. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a tanulást, hiszen ez a siker egyik alappillére. Saját szalonomban a hajfonások készítése mellett hajhosszabbítással is foglalkozom. Munkám során arra törekszem, hogy a lehető legtökéletesebb frizurát alkossam meg vendégeim számára. Számtalan fonási és hajhosszabbítási technikát sajátítottam el az évek során, melyeket át szeretnék adni másoknak is. Az elkövetkezendő fonás workshop keretében Te is megtanulhatod mindazt, ami a tökéletes fonat elkészítéséhez szükséges.

 

Neked szól a fonás workshop, ha…

$

ismered az alapfonásokat, de bizonytalannak érzed magad a kivitelezésben.

$

egy valóban látványos és szép frizurát szeretnél megalkotni.

$

mindig belekavarodsz, hogy hogyan is vannak azok a fránya leválasztások.

$

szeretnél személyre szabott fonásokat készíteni, melyhez érdemes tudni melyik fejformához milyen stílus passzol.

$

megtanulnád, hogyan maradjon tartós és egységes a fonatod.

$

többféle fonási technikát szeretnél elsajátítani.

Holland fonás

Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek a gyönyörű frizura készítéséhez.

Mit kell tudni a workshopról?

A továbbképzésre XX-én kerül sor 10:00-től 14:00 óráig Szigetszentmiklóson. A fonás workshop keretében elsajátíthatsz mindent, ami a tökéletes fonat elkészítéséhez szükséges, ráadásul kérdéseidre is választ kaphatsz. Miután mindent átbeszéltünk, a gyakorlatban is elkészítjük a legtrendibb fonásokat.

A fonás workshop ára: xx

fonás workshop

Ha családias légkörben és kellemes hangulatban szeretnéd a fonás csínjét-bínjét ellesni,

akkor nincs más dolgot, mint jelentkezni a fonás workshopra.

Ha pedig úgy érzed, hogy szalonunk szolgáltatásait is kipróbálnád, akkor várunk szeretettel Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!