Télen az állandó hideg, a szél, az eső és a sapka viselése komoly kihívás elé állít bennünket, ha szeretnénk valami egyedi, mégis télen is könnyen hordható frizurát viselni. Ebben a cikkünkben egy igazi sapka-kompatibilis frizurát mutatunk be nektek, ami nem más, mint a fonás.

A különböző hajfonatok a nyár legnagyobb slágerei szoktak lenni vendégeink körében, de szerencsére egyre többen fedezik fel az ebben a frizurában rejlő lehetőségeket télen is. Rengeteg féleképpen elkészíthető, akár póthajjal és variálható hajviselet, ami a sapka vagy kapucni alatt is pontosan ugyanolyan tartós marad, mint amikor kilépsz tőlünk a szalonból.

Miért praktikus a hajfonás még télen is?

A csodálatosan elkészített alkalmi frizurákkal, vagy akár csak egy frissítő vágás vagy hajfestés után begöndörített frizurával ellentétben a fonás egészen addig megmarad, amíg ki nem bontod a hajad. 

Választhatsz akár egy szoros, fordított holland fonást vagy egy lazább, kócos hatást keltő fonást hullámokkal kiegészítve, nem kell attól tartanod, hogy az utcára lépve már búcsút is mondhatsz neki.
hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Télen az időjárás viszontagságai nemcsak a testünket és lelkünket viselik meg, hanem bizony a hajunkat is.

Zárt terekben a fűtés okozta száraz levegő, vagy éppen kint a szabadban a hideg és a szél mind károsítja a hajat. Hogy ne fázz meg, biztosan te is egyből a sapka után nyúlsz, ami ugyan védelmet jelent a hideg ellen, viszont felgyorsítja a haj természetes zsírosodását. Egy szuper fonattal nemcsak sapka-kompatibilis lesz a frizurád, de időt is nyerhetsz a következő hajmosásig.

Légy kreatív, vagy bízd ránk, és mi elkészítjük a tökéletes téli frizurád!

A téli időszakban amúgy is nehezebb kreatívnak lenni, ha hajunkról van szó. Sokszor eszünkbe sem jut, hogy kreatív frizurát készítsünk magunknak, hiszen, ha kilépünk az utcára, és feltesszük a sapkát vagy a kapucnit, már tönkre is tettük a nagy gonddal elkészített frizurát. Ezzel azonban nem kell többet törődnöd, ha hajfonás szolgáltatásunkat választod. Legyen szó akár egyszerű parketta, vagy holland fonásról, vagy akár bonyolultabb, póthajas fonásról kollégáink határtalan kreativitásának köszönhetően minden kérésedet meg tudjuk valósítani.

A hagyományos fonás technikák mellett az alábbi különleges szolgáltatásokkal várunk:

» Twist fonás

» Afro fonás

» Holland fonás

» Halszálka fonás

» Vízesés technika

» Póthajas fonás

Nem kell tehát lemondanod a kreatív, különleges frizuráról télen sem, ha a mindig népszerű és divatos fonás szolgáltatásunkat választod! 

Ha Te is szeretnéd, hogy fodrászaink egy szuper fonatot készítsenek neked, szeretettel várunk a Fantastichair Hajstúdióban, ahol megalkotjuk álmaid frizuráját!

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!