A hajhosszabbítás egy rendkívül népszerű technika manapság, ami nemcsak remek kiegészítője lehet egy szalon szolgáltatásainak, hanem egy igazán egyedi, hiánypótló szolgáltatás is egyben. A Fantastichair Hajstúdióban különösen odafigyelünk arra, hogy vendégeink tökéletes frizurájának elkészítése mellett megtanítsuk a hozzánk érkező fodrászoknak ennek a rendkívül sokoldalú technikának mindent trükkjét, és praktikáját. Hogyan? Alábbi cikkünkből minden részletet megtudhatsz.

Mindig is fontosnak tartottuk, hogy oktatásainkon ne csak egy mindenre kiterjedő elméleti tudást adjuk át a hozzánk érkezőknek, hanem egyúttal gyakorlati tapasztalatot is szerezhessenek nálunk.

A hajhosszabbítás művészet, nem elég egyetlen technikát elsajátítani ahhoz, hogy valóra válthasd vendégeid kéréseit. Éppen ezért gyakorlatorientált oktatásainkon mindent megtanítunk, ami ahhoz kell, hogy igazán profi lehess a hajhosszabbítás terén.

Olyan hasznos, és azonnal használható tudást adunk a kezedbe, amivel prémium minőségű hajhosszabbítást végezhetsz vendégeidnek. Nem csak beszélünk róla, hanem a gyakorlatban is megtanítjuk neked ezeknek a technikáknak az alkalmazását.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Hogyan épül fel az oktatás?

Oktatásainkon lehetőség van 2, 3 vagy 4 technika elsajátítására is, ezt te döntöd el, hogy mennyit szeretnél megtanulni. Az oktatás időtartama attól függően változik, hogy hány technikát szeretnél elsajátítani. Az oktatás első felében mindig az elméleti résszel kezdünk, majd ezt követi a gyakorlati oktatás.

Mitől különleges az oktatás?

» Kis csoportos oktatásainkon nem kell attól félned, hogy nem jut rád elég időnk, hiszen tőlünk mindenki kiemelt figyelmet kap

» Nem probléma, ha nincsen előzetes tudásod vagy szakmai tapasztalatod a hajhosszabbítás terén, hiszen mi mindent megtanítunk neked, amire csak szükséged lesz a munkád során

» Oktatásaink nem kizárólag fodrászoknak szólnak, így akár egy új hobbi elkezdéséhez is tökéletes lehetőséget biztosítanak

» Minden kelléket biztosítunk, amire csak szükség lehet

Mit kapsz még a hasznos tudáson kívül?

Az oktatás végén egy tanúsítvánnyal is megajándékozunk, amely hivatalos felnőtt képzési nyilvántartási számmal is rendelkezik. Ha úgy érzed, hogy szeretnél még gyakorolni, és még biztosabb lenni a megszerzett tudásodban, akkor az oktatást követően lehetőséget biztosítunk arra, hogy elhozz egy saját vendéget, és szakképzett oktatunk felügyelete alatt gyakorolhasd a hajhosszabbítást.

Kitől tanulhatsz?

Oktatónk: Bíró Mária fodrász, okleveles hajhosszabbító, a Fantastichair Hajstúdió tulajdonosa

„Munkám során Vendégeim elégedettsége a legfontosabb, melyet magas minőségű anyagokkal és hajakkal, nem utolsó sorban pedig több, mint 13 éves szakmai múlttal biztosítok. Szenvedélyem a hajhosszabbítás, mely az évek alatt fő profilom is lett. Szeretném ezt a tudást másoknak is átadni, hiszen a minőségi anyagok megléte mellett nagyon fontos a professzionális szakmai tudás. Az évek alatt a résztvevők olyan értékes tudásra tettek szert a hajhosszabbítás oktatásaimon, melyet azóta saját szalonjaikban kamatoztatnak.

1 napos hajhosszabbítás oktatásunkon Te is elsajátíthatod mindazt a tudást, ami a tökéletes munkához szükséges. Várunk szeretettel!”

Időpontok és helyszínek:

2023. 05. 21. 10.00-15.00 óráig (3 technika esetén 17.00-ig, 4 technika esetén pedig 18.30-ig tart az oktatás)

Szigetszentmiklós 2310. Szent Miklós útja 12/2/D. Fantastichair Hajstúdió

2023. 05. 28. 10.00-15.00 óráig (3 technika esetén 17.00-ig, 4 technika esetén pedig 18.30-ig tart az oktatás)

Budapest 1056. Belgrád rakpart 11. Beauty Experts Szalon

További információkért és árainkért kattints:

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

És ez még nem minden!

Ha a hajhosszabbítást új szolgáltatásként szeretned bevezetni szalonokban, mi ebben is segítünk neked. Az elméleti rész végén Barna Alexandra, Beauty marketing specialista segít a résztvevőknek, hogy egy tökéletesen felépített marketing stratégia alapján vezethessék be legújabb szolgáltatásként a hajhosszabbítást.

Családias, barátságos környezetben, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóval, és a legkeresettebb hajhosszabbítás technikával várunk oktatásainkon! 

Ne habozz, a helyek gyorsan fogynak! Jelentkezz még ma, és tanulj meg olyan technikákat, melyekkel valóra válthatod vendégeid minden kívánságát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!