A hajhosszabbítás régóta töretlen népszerűségnek örvend, az egyik leginkább keresett szolgáltatás a fodrászatokban. A póthaj felrakása azonban nem egyszerű feladat, sok türelem, odafigyelés és még annál is több szakértelem kell hozzá. Ha te is szeretnéd elsajátítani a hajhosszabbítás különböző technikáit és trükkjeit, akkor olvass tovább, és jelentkezz különleges oktatásunkra.

A legtöbb nő álma egy csodálatos, egészséges és hosszú hajkorona, ami sajnos nem mindenkinek adatik meg. Van, aki egy betegség miatt kénytelen megválni a frizurájától, és szeretné visszakapni régi kinézetét, van, akinek egy bizonyos hossz után egyszerűen nem nő tovább a haja, de olyan is van, aki csak szeretné felgyorsítani az időt, és egyik napról a másikra szeretne hosszú hajat „növeszteni”. Ebben segít a hajhosszabbítás.

Elsőre talán könnyűnek tűnik, csak fel kell helyezni a pót tincseket az eredetire, és már kész is vagyunk. Ugye milyen egyszerű? A válasz az, hogy nagyon nem egyszerű. A megfelelő minőségű póthaj kiválasztásával kezdődik minden, és itt nem állunk meg. Olyan kérdéseket is meg kell vizsgálni, hogy alkalmas-e egyáltalán a vendég haja a póthaj felrakására, milyen anyagokat használjunk, és milyen technikákat alkalmazzunk. Mert, hogy mindenből van többféle.

Ha te is régóta gondolkozol, hogy szeretnéd bővíteni szolgáltatásaidat a hajhosszabbítással, akkor itt a remek alkalom, hiszen most egy gyakorlatorientált workshopon tanítjuk meg neked a hajhosszabbítást egészen az alapoktól. Természetesen az elmélet sem maradhat ki, hiszen az az alapja mindennek.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Miért érdemes a részt venned a hajhosszabbítás oktatásunkon?

Először is, mert egy igazi profitól tanulhatod meg, hogyan kell tökéletesen kiválasztani és felhelyezni a póthajat, mik az egyes technikák előnyei és hátrányai, hogyan kell felmérni a póthaj mennyiségi szükségleteit, hogyan kell ápolni a póthajat, és mindezt ott a helyszínen gyakorlatban ki is próbálhatod. Az elméleti oktatás után babafejen gyakoroljuk a résztvevőkkel a tincsek felhelyezését és eltávolítását, illetve magát a hajhosszabbítást.

Kitől tanulhatsz?

Az oktatást Bíró Mária, a Fantastichair Hajstúdió tulajdonosa, fodrász és okleveles hajhosszabbító tartja majd.

„Munkám során Vendégeim elégedettsége a legfontosabb, melyet magas minőségű anyagokkal és hajakkal, nem utolsó sorban pedig több, mint 13 éves szakmai múlttal biztosítok. Szenvedélyem a hajhosszabbítás, mely az évek alatt fő profilom is lett. Szeretném ezt a tudást másoknak is átadni, hiszen a minőségi anyagok megléte mellett nagyon fontos a professzionális szakmai tudás. Az évek alatt a résztvevők olyan értékes tudásra tettek szert a hajhosszabbítás oktatásaimon, melyet azóta saját szalonjaikban kamatoztatnak.”

Az elméleti és gyakorlati képzés során a legkeresettebb hajhosszabbítási technikákat tanítjuk meg, a résztvevőkkel teljes fejet hosszabítunk, nem csupán néhány tincset helyezünk fel.

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Az oktatáson lehetőség van 1,2,3 vagy akár 4 technika elsajátítására is attól függően, hogy mennyit szeretnél megtanulni. Az oktatás kiscsoportos, a maximum létszám 6 fő, így minden figyelmünk csak a tiétek. Nyugodtan kérdezhetsz, ha valami nem megy, vagy úgy érzed, hogy ide még inkább egy kicsit visszatérnél, akkor újra átvesszük, így biztosan tökéletes tudással távozol a nap végén.

Szeretnéd az új évet egy új szolgáltatás bevezetésével kezdeni? Akkor itt a remek lehetőség, jelentkezz még ma hajhosszabbítás oktatásunkra, és szerezz értékes, valóban hasznos tudást, amivel még tovább fejlesztheted nem csak saját magad, hanem a vállalkozásodat is.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!