Régóta gondolkodsz már a hajhosszabbításon, de elvesztél a sok technika között, és nem tudod melyiket válaszd? Következő cikkünkben a nanogyűrűs hajhosszabbítást mutatjuk be neked, ami nemcsak a mi, de vendégeink legnagyobb kedvence is.

Manapság már rengeteg technika létezik a póthaj felhelyezésére, mégsem mindegy, hogy melyiket választod. Ha fontos számodra a természetes hatás, valamint a saját hajad egészsége, akkor mindenképpen a nanogyűrűs hajhosszabbítási technikát ajánljuk.

Mit jelent a nanogyűrűs technika?

A nanogyűrűs technika vegyszer és hő mentes eljárás, ahol apró szilikon gyűrűk segítségével egészen apró (nano) illesztési pontokat hozunk létre és ezekhez rögzítjük a póthajat. Ezzel a technikával egészen természetes hatást tudunk elérni, hiszen ezek az illesztési pontok nem is látszanak.

Károsítja a hajat a nanogyűrűs technika?

A válasz röviden annyi, hogy nem, bővebben pedig az, hogy mivel a folyamat során sem hő sem pedig ragasztó nem éri a hajat, ezáltal teljesen biztonságos eljárás, és nem károsítja a természetes tincseidet.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Mik a nanogyűrűs póthaj előnyei?

Mivel az illesztési pontok nagyon kicsik, ezért az ezzel a technikával felhelyezett póthaj rendkívül kényelmesviselet, természetes megjelenést kölcsönöz a viselőjének, és akár több hónapig is fent hagyható. A nanogyűrűs hajhosszabbítás kíméletesebb, mint a többi módszer, így azok számára is tökéletes választás lehet, akiknek fontos a természetesség, és hajuk egészége.

Ha hajhosszabbításon gondolkodsz, mindenképpen érdemes kiemelt figyelmet fordítani a természetes tincsek egészségének megőrzésére. Nem elég, hogy elérjük a kívánt hosszúságot, ha a haj közben fénytelen, élettelen a szerkezete pedig roncsolódik. Olyan technikát kell keresni, amely nemcsak szép végeredményt garantál, de közben megóvja természetes hajad egészségét is. A nanogyűrűs hajhosszabbítási technika pedig pont ilyen.

Ha szeretnél még több információt megtudni a nanogyűrűs hajfelvarrásról, vagy már el is döntötted, hogy szeretnéd kipróbálni, akkor látogass el hozzánk Szigetszentmiklósra a Fantastichair Hajstúdióba, ahol a szakma legjobbjai várnak. Legyen olyan a frizurád, amilyenre mindig is vágytál.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!