Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a nyár a fonatok szezonja. Legyen szó akár romantikus, egyszerűbb vonatokról, vagy egészen extrém, akár póthajas technikákról, egy jó fonattal sosem hibázhatsz. Alábbi cikkünkben vendégeink kedvenceiből mutatunk be párat.

Legyen szó akár egy esti randiról, egy nyaralásról, vagy akár egy fesztiválról, az egyik legkényelmesebb és legtartósabb hajviselet a fonat. Sokan azonban nem tudják maguknak elkészíteni, vagy egyszerűen csak nem szeretnének otthon még ezzel is időt tölteni a tükör előtt. Legyen bármilyen extrém is a kérésed, mi biztosan el fogjuk tudni készíteni neked. Mutatunk is néhány szuper fonott frizurát, hogy tudj miből inspirálódni.

Holland fonás egy kis csavarral

A hagyományos holland fonás remek alapot biztosít, hogy feldobjuk néhány kiegészítővel, póthajjal, vagy akár teljesen új irányt adjunk neki azzal, hogy nem szabályos formában készítjük el. Ráadásul, ha a fordított technikát alkalmazzuk, és nem a hagyományos módon fentről lefelé fonjuk meg a kincseket, hanem a fejbőrtől eltartva lentről felfelé fogjuk meg a tincseket, még látványosabb eredményt kapunk. Hogy milyen formában vesszük fel a tincseket, annak csak a képzelet szabhat határt, az elkészült frizura pedig egészen egyedi lesz.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Dobd fel egy kis póthajjal

Ha a saját hajtömeged nem elég, hogy egy igazán látványos fonatot készíts belőle, akkor lehetőség van pót tincseket fonni a saját hajadba. Ez lehet akár a saját hajszínednek megfelelő póthaj is, de választhatsz egészen extrém színeket is, ha pl. egy vágány, trendi fesztivál frizurát szeretnél magadnak.

Kiegészítők, ékszerek

Kiegészítőket nemcsak a ruhádhoz választhatsz, hanem a fonatod mellé is. Választhatsz akár apró virágokat, akár különféle ékszereket is, amelyekkel szinte bármilyen fonatot még látványosabbá és egyedibbé tehetsz. Szinte bármelyik technika kiegészíthető ezekkel az apró, de annál látványosabb kiegészítőkkel, csak kérned kell, és mi már el is készítjük neked.

Ha inkább a hagyományos fonatot szereted

Ha pedig csak egyszerűen egy laza, romantikus frizurára vágysz, nem szeretnél semmilyen kiegészítőt, akkor is várunk szeretettel, és elkészítjük neked álmaid frizuráját. Egy gyönyörűen kivitelezett halszálka fonás vagy egy laza vízesés fonás mindig remek választás a könnyed nyári programokhoz.

Egy jól elkészített, látványos fonat nemcsak remekül kiegészíti az outfitted, de önbizalmat is ad, és egyedi megjelenést kölcsönöz. Nem is beszélve arról a remek tulajdonságáról, hogy tartós, így akár több napon át is élvezheted az elkészült frizurát.

Téged is várunk szeretettel Szigetszentmiklóson, a Fantastichair Hajstúdióban, ahol profi fodrászaink elkészítik neked álmaid frizuráját.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!