Napjainkban egyre népszerűbb a hajhosszabbítás, mivel a korábbiakhoz képest ma már fejlettebb technikák és minőségibb póthajak elérhetőek. Sokan azért választják, mert a sok hő- és vegykezelés erősen roncsolja a hajat, ezért nem nő olyan mértékben, mint ahogy szeretnénk. De emellett a ritka, vékonyszálú haj számára is nagyon előnyös lehet. Nem mindegy azonban, hogyan és mivel zajlik ez az eljárás. A tartós hajhosszabbításhoz a szakember segítsége mellett szükség van a megfelelő minőségű póthaj kiválasztására. Erre az emberi póthajak a legideálisabbak, ezek közül is az európai póthaj számít a legjobbnak. De honnan tudom milyen is az európai póthaj, és miért jobb, mint a többi? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor olvasd tovább cikkünket!

Mit kell tudni az európai póthajról?

A hajhosszabbításhoz a legjobb választás az európai póthaj. A póthajakat többféleképpen lehet csoportosítani hajszál szerkezetük, anyaguk és feldolgozásuk szerint. Rendkívül fontos még a származási hely, mivel ez nagyban befolyásolhatja a póthaj minőségét. Ahhoz, hogy szép, tartós és természetes hatású legyen frizurád, jobb, ha az európai póthajak széles kínálatából választasz a hajhosszabbításhoz. Póthajnak csak az a haj alkalmas, amelyik természetes állapotában van, nincs festve vagy hőkezelve. Mivel ez ritkaságnak számít, ezért az európai póthaj ára magasabb, mint például az ázsiai póthajé.

De milyen is az európai póthaj?

$

ovális a hajszál keresztmetszete

$

natúran közép barna vagy szőke színű

$

vékonyabb szálú, puhább tapintású

$

könnyű a kezelhetősége és jól formázható

$

természetes hatású

$

igény szerint festhető a kívánt színre

$

a valódi európai póthaj nehezen beszerezhető

Póthaj választás

Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek a gyönyörű frizura készítéséhez.

Minden európai póthaj jó minőségű?

Sajnos ezeket a póthajak is hamisítják, amelyet a kutikula réteg lemaratásával tesznek mesterségesen vékonyabbá, és adják el európia póthajként. Laikus szemmel nehéz megállapítani, hogy melyik igazi és melyik hamisított, ezért javasoljuk, hogy kérd ki szakértő segítségét. Az európai póthaj nem a legolcsóbb megoldás, de valószínű egyetértünk abban, hogy a tartós, gyönyörű frizura érdekében áldozni kell rá. Ha a póthaj nem illeszkedik szerkezetileg az eredeti hajhoz, akkor nem lesz szép a végeredmény, ráadásul jóval kevésbé lesz tartós.

Póthaj választás

Mint láthatod nem egyszerű feladat a megfelelő póthaj kiválasztása, de ebben profi  segítséget tudunk nyújtani neked. Amellett, hogy nálunk megvásárolhatod a megálmodott póthajat, még a tartós hajhosszabbítást is elkészítjük neked a legprofibb technikákkal. A Fantastichair Hajstúdióban kizárólag a legjobb minőségű póthajakkal dolgozunk, hiszen számunkra a vendégek elégedettsége a legfontosabb, amihez mi a tökéletes, tartós végeredménnyel tudunk hozzájárulni.

Ha a legjobb minőségű póthajat keresed, profi hajhosszabbítással egybekötve, akkor válaszd a Fantastichair Hajstúdiót!