Bár, ha kinézünk az ablakon, akkor egyelőre nem úgy tűnik, mintha tavasz lenne, de lassan azért már tényleg megérkezik a jó idő. A tavasz beköszöntével érdemes kicsit jobban odafigyelni hajunk ápolására, hiszen a téli hideg időjárás bizony nem csak a lelkünket, hanem a hajunkat is megviseli. Alábbi cikkünkben mutatunk pár trükköt, amivel hajad ragyogóan egészséges lehet.
Télen nemcsak a hideg, hanem bent a négy fal között a fűtött, száraz levegő is megviseli a hajat, nem is beszélve a sapkák hordásáról… Tavasszal érdemes egy kicsit jobban odafigyelni a megfelelő hajápolásra, így hajad hamarabb visszanyerheti természetes egészségét és szépségét.

1. Tipp

A korábban már említett hideg, és száraz levegő különösen megviseli a haj szerkezetét, amely ezáltal dehidratálttá, fénytelenné és erőtlenné válhat. Ilyenkor érdemes egy kis extra ápolást adni a hajnak. Használj tápláló, hidratáló hajpakolást a hajmosásnál, így pótolni tudod az elvesztett nedvességet, a különleges hatóanyagok pedig visszaállítják a hajad természetes egészségét.

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

2. Tipp

A megfelelő hajápolási termékek kiválasztása mellett a tavasz beköszöntével nem árt odafigyelni a helyes táplálkozásra is. Télen a vitamin készleteink kimerülnek, ezért érdemes vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, egészséges ételeket fogyasztani, amit nem csak a tested, hanem a hajad is megfog hálálni.

3. Tipp

Nem győzzük tudatosítani vendégeinkben, hogy mennyire fontos a megfelelő folyadékbevitel. A téli időszakban amúgy is hajlamosabbak vagyunk kevesebb vizet fogyasztani, ezért a bőrünk, és a hajunk és sokkal könnyebben veszít természetes nedvesség tartalmából, száraz, és durva tapintású lesz. A megfelelő hajápolók segítenek pótolni az elveszített nedvességet, ezáltal új életre keltik a hajat.

4. Tipp

Tavasszal megfigyelhető a fokozott hajhullás. Ez egy természetes folyamat, azonban, ha úgy látod, hogy nagyobb mértékben hullik a hajad a szokásosnál, akkor érdemes erre fokozottan odafigyelni. A különféle hajhullás elleni termékek, és kezelések segítenek kordában tartani a tavaszi hajhullást, megőrzik frizurád egészségét.

5. Tipp

Érdemes tavasszal egy szerkezet helyreállító, tápláló és feltöltő kezelést végezni a hajon, ami amellett, hogy segít helyreállítani a téli időszak alatt sérült haj szerkezetét, segít visszaállítani a hajszálak természetes hidratáltsági szintjét, táplálja, és erősíti a hajat.

Ha szeretnéd, hogy frizurád egészségéről profi szakemberek gondoskodjanak, akkor várunk szeretettel Szigetszentmiklóson, a Fantastichair Hajstúdióban, ahol professzionális hajkezeléseinknek köszönhetően hajad újra ragyogó, egészséges, és könnyen kezelhető lesz.

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kezelés lenne számodra a leginkább megfelelő, mi mindenben segítünk!

hajregenerálás károsodott haj hajregeneráló kezelés fantastichair hajstúdió szigetszentmiklós

Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk téged is Szigetszentmiklóson a Fantastichair Hajstúdióban!